Rahabalanssi®

Säästäminen, budjetointi, rahataidot, sijoittaminen 

2.11.2020 Rahabalanssi™ budjettikurssi

mennessä | 20.9.2020 | Blogi

Rahabalanssi™ budjettikurssi on ensimmäinen Rahabalanssi™ verkkovalmennus.

Valmennus on pilotti, joka muodostuu juuri niin kattavaksi kuin osallistujien tarpeet vaativat. Valmennuksen pilotti toteutetaan Facebook -ryhmässä, joka mahdollistaa välittömän palautteen ja vuorovaikutuksen.

Valmennus rakentuu viikoittaisista teemoista, joihin liittyen pidetään myös live. Livessä vastaan viikon teemaan liittyviin aiheisiin ja kysymyksiin.

Valmennusmateriaali on kurssialustalla vuoden loppuun, joten sen voi käydä omaan tahtiin. Joka viikko 2.11.2020 alkaen aukeaa uudet kurssimateriaalit ja tehtävät.

Kurssialustalle pääsee 19.10 alkaen. Kurssin myynti loppuu ennen kurssin alkua, joten varmistahan paikkasi!

0 kommenttia

Jenna Mattila

Mottoni on "ei ne isot tulot vaan tietoiset menot". Olen 31-vuotias vaimo, yrittäjä ja sijoittaja sekä hifisti pihi kotiäiti.

Uutta blogissa

Olet mitä syöt – syöt mitä valitset

Olet mitä syöt – syöt mitä valitset

Mikä ihmeen ruokabudjetti? Lainojen ja asumiskulujen jälkeen ruokalasku näyttelee budjetoinnissa suurta roolia. En uskalla edes arvailla, kuinka paljon olen kuluttanut kuukausittain rahaa ruokaan ennen Rahabalanssin valmennusta. Nykyään olen onnistunut vakiinnuttamaan...

lue lisää
Vaurauden monet kasvot

Vaurauden monet kasvot

Robin Sharman mukaan vaurautta on kahdeksaa erilaista: 1. Maallinen vauraus (raha) 2. Henkinen  (sielu) 3. Fyysinen  (keho) 4. Mentaalinen (mieli) 5. Ihmissuhteet (perhe, ystävät) 6. Ura (teet mitä rakastat) 7. Seikkailut (kokemukset) 8. Vaikuttaminen (jakaminen...

lue lisää

Arkisto

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!