Rahabalanssi®

Säästäminen, budjetointi, rahataidot, sijoittaminen 

Blogin nimen muutos.

mennessä | 20.6.2019 | Blogi, Uncategorized | 0 Kommenttia

Blogin tekstisisältö on alkanut painottua vahvasti talouteen, säästämiseen ja kuluttamiseen liittyviin teemoihin. Vaihdoin siis blogini nimen tämän ja kahden muun syyn vuoksi.

Toinen syy teemaa kuvaavamman nimen (ja osoitteen) lisäksi on sen löydettävyys. Facebook sekä instagram ovat jo kahdesti virheellisesti määrittäneet blogissani olevan yhteisönormien vastaista sisältöä, joten ko kanavat eivät antaneet jakaa julkaisuja tai linkata blogia kanavissaan.

Kolmas syy liittyy myös edellä mainittuihin. Jos jakaminen vaikeutuu, nyt blogin nimi on sama kuin perustamani Facebook- ryhmän, jolloin se on muistettavissa ja löydettävissä helpommin, mikäli sosiaalisen median kanavat päättävät estää linkkaukset.

Sisällössä ei ole luvassa muutoksia. Vaikka talouden ja säästämisen sekä vaurastumisen teemat ovat pääpainossa, tämä on henkilökohtainen blogini, joka noudattaa omaa poukkoilevaa oivallusten ja kertomisen linjaani. Sisältöä siis varmasti tulee niin vanhemmuuteen kuin kierrätykseenkin liittyen.

Hyvää juhannusta!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jenna Mattila

Mottoni on "ei ne isot tulot vaan tietoiset menot". Olen 31-vuotias vaimo, yrittäjä ja sijoittaja sekä hifisti pihi kotiäiti.

Uutta blogissa

Saako äidillä olla ihan omaa rahaa?

Saako äidillä olla ihan omaa rahaa?

Vanhemmuus on teema, joka puhuttaa ja herättää tunteita. Jokainen vastuullinen aikuinen pyrkii olemaan paras mahdollinen vanhempi ja tekee varmasti parhaansa. Vanhempana kohtaa monta eri mielipidettä ja tapaa olla vanhempi, sekä mahdollisesti painetta olla...

lue lisää
Olet mitä syöt – syöt mitä valitset

Olet mitä syöt – syöt mitä valitset

Mikä ihmeen ruokabudjetti? Lainojen ja asumiskulujen jälkeen ruokalasku näyttelee budjetoinnissa suurta roolia. En uskalla edes arvailla, kuinka paljon olen kuluttanut kuukausittain rahaa ruokaan ennen Rahabalanssin valmennusta. Nykyään olen onnistunut vakiinnuttamaan...

lue lisää

Arkisto

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!