Rahabalanssi™

Säästäminen, budjetointi, rahataidot, sijoittaminen 

Blogin nimen muutos.

20.6.2019 | 0 Kommenttia

Blogin tekstisisältö on alkanut painottua vahvasti talouteen, säästämiseen ja kuluttamiseen liittyviin teemoihin. Vaihdoin siis blogini nimen tämän ja kahden muun syyn vuoksi.

Toinen syy teemaa kuvaavamman nimen (ja osoitteen) lisäksi on sen löydettävyys. Facebook sekä instagram ovat jo kahdesti virheellisesti määrittäneet blogissani olevan yhteisönormien vastaista sisältöä, joten ko kanavat eivät antaneet jakaa julkaisuja tai linkata blogia kanavissaan.

Kolmas syy liittyy myös edellä mainittuihin. Jos jakaminen vaikeutuu, nyt blogin nimi on sama kuin perustamani Facebook- ryhmän, jolloin se on muistettavissa ja löydettävissä helpommin, mikäli sosiaalisen median kanavat päättävät estää linkkaukset.

Sisällössä ei ole luvassa muutoksia. Vaikka talouden ja säästämisen sekä vaurastumisen teemat ovat pääpainossa, tämä on henkilökohtainen blogini, joka noudattaa omaa poukkoilevaa oivallusten ja kertomisen linjaani. Sisältöä siis varmasti tulee niin vanhemmuuteen kuin kierrätykseenkin liittyen.

Hyvää juhannusta!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jenna Mattila

Mottoni on "ei ne isot tulot vaan tietoiset menot". Olen 30-vuotias vaimo, yrittäjä ja piensijoittaja sekä hifisti pihi kotiäiti.

Uutta blogissa

Rahabalanssi™ sijoitussuihku – mitä verottaja vie?

Rahabalanssi™ sijoitussuihku – mitä verottaja vie?

Olen aloittanut blogin vanhalla alustalla "tavissijoittaja" juttusarjan, johon olen kirjoittanut osakesijoittamisen aloittamisesta sekä korkoa korolle -ilmiöstä. Lue Tavissijoittaja – starter kit – osakesijoittaminen ja Tavissijoittaja – mikä ihmeen korkoa korolle?...

Tunnista tilanteet, jolloin ostohousut pukeutuvat päälle huomaamatta

Tunnista tilanteet, jolloin ostohousut pukeutuvat päälle huomaamatta

Hektisen arjen tuoma tyhjä ja hiljainen hetki voi olla oivallinen aika ajautua verkkokauppojen viidakkoon. Vaativa ja ärsyketulvaa tuova arki on tätä päivää. Tyhjät toimettomuuden hetket voivat tuntua vierailta, jopa epämukavilta. Aikaa kulutetaan kauppakeskuksissa...

Q & A Live tallennettu Instagramiin

Q & A Live tallennettu Instagramiin

Pidin eilen to 8.10. Instagramissa liven sijoittamiseen liittyvistä aiheista. Livessä vastaan aiemmin esittämiinne kysymyksiin sijoittamiseen liittyen, muun muassa sijoituksien verotuksesta sekä vastuullisen sijoittamisen ajatuksista. Käykää kurkkimassa (kevyt) 60...

Arkisto

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!