Rahabalanssi®

Säästäminen, budjetointi, rahataidot, sijoittaminen 

Mani-Fest eli rahafestarit on täällä!

mennessä | 6.5.2021 | Ajankohtaista | 0 Kommenttia

Manifestointi on tapa lisätä sitä mitä haluat. Ajattelemalla ja fokusoimalla siihen mitä haluat.

 

Miten olisi Mani-Fest Rahabalanssin tapaan? Vaurastuminen on innostavaa, inspiroivaa ja raha tarjoaa valtavan määrän mahdollisuuksia. Rahaa voi olla käytössä rajallisesti, mutta jokaisella on mahdollisuus lisätä tuloja ja varallisuutta.
Rahafestareilla opit miten raha toimii parhaalla mahdollisella tavalla puolestasi ja puolellasi. Sukellamme kolmipäiväisten Mani-Festien aikana sijoittamisen ja passiivisten tulojen maailmaan sekä luodaan oikea vaurastujan mindset. Rahafestarien avulla näet, että vaurastumismahdollisuuksia on ympärilläsi joka puolella.
Biisilista festareille on nyt julki. Mani-Festeilla ei puhuta pihistelystä vaan panostetaan tulovirtojen kasvattamiseen.

 

Mani- Fest rahafestareiden ohjelma ja “biisilista”

 

Vaurastujan mieli 5.7. klo 17.00-19.00

 

“Mindset hiomo”

“Varallisuuden hautomo”

“Healthy, Wealthy”

 

Vaurastujan toiminta 12.7. klo 17.00

 

“Hillokellari”

“Varrella rahavirran”

“Rakenna rahasampo”

 

Vaurastujan keinot 19.7. klo 17.00-19.00

 

“Club Million”

“Stuck in Stock”

“Kellarista kattohuoneistoon”

 

Ensimmäisellä rahafestaripäivällä ohjataan ajatukset ja fokus oikeaan, vaurastuvaan, suuntaan. Haluatko sinäkin valinnan vapautta ja mahdollisuuksia? Valjastetaan tervettä ja vaurastuvaa identiteettiä ja siirretään ajatusten esteet syrjään. Vaurastumisessa tieto ja oikea mindset on merkittävässä roolissa. Lisäksi tarkastelemme nykytilan tuomia mahdollisuuksia sekä esteitä jotka voidaan taklata tieltä.

 

Toisella festaripäivällä opitaan näkemään raha välineenä, jota ohjaamalla oikein saamme sen tuottamaan. Kuinka monta tulolähdettä olisi hyvä määrä talouden ja vaurastumisen turvaamiseksi? Miten omaisuutta, aikaa ja osaamista vaihdetaan rahaan? Tulomahdollisuuksia on kaikkialla, meidän täytyy vain nähdä ne. Haluaisitko sinäkin saada työsi tuottamaan puolestasi?

 

Kolmas festaripäivä kuljettaa sinua sijoittamisen maailmaan. Miten euro kerrallaan konkreettisesti voidaan rakentaa merkittävä varallisuus, jopa miljoona omaisuus? Miten rahasto tai osakesijoittaminen tukee vaurastumista? Miten voit rakentaa useamman asunnon asuntosalkun? Paljonko tarvitset osakkeita, jotta voit elää osinkotuloilla, eli saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden? Kolmas festaripäivä pureutuu rahasto-, osake ja asuntosijoittamisen perusteisiin ja teemaan.
Rahaa tehdään enemmän taidoilla kun euroilla.  -Jenna Mattila
Festarit toteutetaan Mikrosoft Teamsilla, joten osallistua voit mistä vain, vaikka rannalta tai palmun alta!

 

Koska budjetointi on vaurastumisen perustaito, rahafestareille osallistuja saa tuotepaketin, jonka avulla oma talous ohjautuu kasvavaan ja kehittyvään suuntaan. Valmentaja Jenna Mattila on rakentanut Aikataidolle Rahataitaja -taitopaketin, joka on valmentava budjetoinnin työkalu ja apuväline. Rahataitaja paketin saa Aikataidon kalenterikansien kanssa postitettuna (kansien värin saat valita neljästä värivaihtoehdosta itse). (Paketin arvo toimitettuna 70,70 €)

 

Kenelle?

Sinulle, joka haluat nähdä mahdollisuuksia ja päästä irti epävarmuudesta, ettetkö voisi vaurastua. Sinun tämän hetken tilanteellasi tai varallisuudellasi ei ole väliä, sillä jokainen aloittaa jostain. Jos epäilet, miten sinä voisit vaurastua tai et usko sen olevan sinullekin mahdollista, tämä on juuri sinulle!

 

Toukokuun ajan Early Bird -Tarjous!

Early bird tarjouksella toukokuun ajan Mani-Fest tuotepaketilla vain 297 € (norm 347 €). 
Saat myös kalenterikansien ja Rahataitaja -taitopaketin lisäksi saat heinä-joulukuun kalenterilehdet. (Paketin arvo toimitettuna 85,60 €)

 

Paikkoja on vain 30, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla mukaan.

 

(Voit myös lunastaa rahafestarit 2-4 korottomassa ja kuluttomassa erässä sähköpostilaskulla. Laita viestiä [email protected])

 

Oikeuden muutoksiin pidätetään.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jenna Mattila

Mottoni on "ei ne isot tulot vaan tietoiset menot". Olen 31-vuotias vaimo, yrittäjä ja sijoittaja sekä hifisti pihi kotiäiti.

Uutta blogissa

Paljonko olen tienannut somella ja blogilla?

Paljonko olen tienannut somella ja blogilla?

Blogin ja somen aloittaminen, vuosi 1. Aloin jakamaan oman talouden hallintaan ja säästämiseen painottuvaa sisältöä huhti-toukokuussa 2019 Instagramissa ja niihin aikoihin perustin blogini.   Tavoitteenani oli jakaa hyödyllistä ja innostavaa säästämisetä tukevaa...

lue lisää
Oma vai vuoka-asunto?

Oma vai vuoka-asunto?

Me suomalaiset olemme tyypillisesti omistusasumisen kannalla. Säännöllisesti törmään ajatukseen, että asumisesta tulisi aina maksaa omaan taskuun, eikä vuokralla asuminen kannata. Omistusasuntoa pidetään edelleen jonkinlaisena taloudellisen pärjäämisen mittarina,...

lue lisää

Arkisto

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!