Rahabalanssi®

Säästäminen, budjetointi, rahataidot, sijoittaminen 

PUHUTAAN RAHASTA -TAPAHTUMA 27.2.2021

mennessä | 4.12.2020 | Ajankohtaista | 0 Kommenttia

Vaikuttajamedia järjestää PUHUTAAN RAHASTA – Tapahtuman 27.2.2021.

Koko päivä Helsingissä aiheena raha ja inspiraatiota siitä, miten sen saa palvelemaan itseä.

Tapahtumassa otetaan rahataitoja haltuun minun johdollani ja asuntosijoittaja Viivi Rintanen johdattelee osallistujat asuntosijoittamisen maailmaan.
Kurkkaa Viivin inspiroivaa sisältöä asuntosijoittajana @kotimatka Instagram-tililtä.

Puheenvuorossani keskitytään siihen, millä tavoin jokainen voi kehittää taloutensa suuntaa tavoitteidensa mukaan.

Rahataidoilla on suurempi merkitys taloudelliseen tasapainoon, kuin pelkillä tuloilla. Tietoisuus varojen mukaisesta kuluttamisesta on startti säästämiselle tuloihin katsomatta. Talouden hallinta parantaa elämänhallintaa, jolla on laaja-alaisia vaikutuksia koko hyvinvointiin!

 

Luennon tavoitteena on, että innostumalla, inspiroitumalla ja tiedolla voit siirtää saadun tiedon käytäntöön ja pääset kehittämään talouttasi toivomaasi suuntaan. Taloudellinen hyvinvointi paranee luennossa esitetyillä toimilla, kun ne otetaan osaksi arkea. Lisäksi varallisuus kasvaa pitkäjänteisen tekemisen seurauksena.
Raha itse ei tuo onnea, mutta sen avulla voidaan lisätä merkityksellisiä asioita omassa elämässä, jotka tuovat onnea. Raha antaa vapauden valita ja luo turvaa.
Tsekkaa lisää ja lunasta paikkasi:

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jenna Mattila

Mottoni on "ei ne isot tulot vaan tietoiset menot". Olen 31-vuotias vaimo, yrittäjä ja sijoittaja sekä hifisti pihi kotiäiti.

Uutta blogissa

Olet mitä syöt – syöt mitä valitset

Olet mitä syöt – syöt mitä valitset

Mikä ihmeen ruokabudjetti? Lainojen ja asumiskulujen jälkeen ruokalasku näyttelee budjetoinnissa suurta roolia. En uskalla edes arvailla, kuinka paljon olen kuluttanut kuukausittain rahaa ruokaan ennen Rahabalanssin valmennusta. Nykyään olen onnistunut vakiinnuttamaan...

lue lisää
Vaurauden monet kasvot

Vaurauden monet kasvot

Robin Sharman mukaan vaurautta on kahdeksaa erilaista: 1. Maallinen vauraus (raha) 2. Henkinen  (sielu) 3. Fyysinen  (keho) 4. Mentaalinen (mieli) 5. Ihmissuhteet (perhe, ystävät) 6. Ura (teet mitä rakastat) 7. Seikkailut (kokemukset) 8. Vaikuttaminen (jakaminen...

lue lisää

Arkisto

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!