Rahabalanssi®

Säästäminen, budjetointi, rahataidot, sijoittaminen 

Rahabalanssi viettää tänään 1-vuotissynttäreitä!

mennessä | 8.9.2021 | Ajankohtaista

Synttäreitä piti viettää kuvauksissa Helsingissä, mutta ne vaihtuivat flunssan vuoksi noutoruokaan ja viltin alle sohvalle. Kuitenkin sain teille jotain kivaa, eli ”ONNEA” -koodilla KAIKKI verkkovalmennukset sekä työkirjat – 20 %, myös jo alennetuista tuotteista!

 

Juhlistetaan henkisesti tänään huikeaa vuoden taivalta!

 

Synttäreiden kunniaksi lanseerasin uusimman Rahabalanssi® Varallisuustyökalun, joka on ennennäkemätön. Työkalu auttaa ketä tahansa arvioimaan omavalmentajan avulla talouttansa sekä näkemään mihin ollaan menossa. Varallisuustyökalu ei pelkästään näytä nettovarallisuutta aina 30 vuoden päähän vaan se antaa myös tietoa velkojen poismaksusta sekä pienten muutoksien isoista vaikutuksista varallisuuteen. Viikoittainen 20 euron heräteosto voi olla 30 -vuodessa jopa 90 TUHANNEN euron menetys nettovarallisuudessa.

 

Lue lisää ja katso video:

Tutustu tästä

0 kommenttia

Jenna Mattila

Taloudellisen hyvinvoinnin asiantuntija, tietokirjailija ja kouluttaja, jonka missiona on saada taloudellisen hyvinvoinnin näkökulma osaksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin määritelmää ja tarjota tukea ja keinoja vahvistaa tätä yhteiskuntatasolla.

Uutta blogissa

Miksi veroista pitäisi kiinnostua?

Miksi veroista pitäisi kiinnostua?

Verot ovat mielikuvassa monesti kankea, tylsä ja pakollinen paha. Samalla verotus on aihe, joka koskettaa aivan jokaista ja jokaisen arkea niin tuloverotuksen, pääomatuloverotuksen kuin arvonlisäveronkin puolesta. Kaikkeen missä raha liikkuu liittyy verotus.  ...

lue lisää

Arkisto

Onko sinulla kysyttävää, lähetä viestiä!

11 + 4 =

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!