Rahabalanssi®

Säästäminen, budjetointi, rahataidot, sijoittaminen 

Rahabalanssi viettää tänään 1-vuotissynttäreitä!

mennessä | 8.9.2021 | Ajankohtaista

Synttäreitä piti viettää kuvauksissa Helsingissä, mutta ne vaihtuivat flunssan vuoksi noutoruokaan ja viltin alle sohvalle. Kuitenkin sain teille jotain kivaa, eli ”ONNEA” -koodilla KAIKKI verkkovalmennukset sekä työkirjat – 20 %, myös jo alennetuista tuotteista!

 

Juhlistetaan henkisesti tänään huikeaa vuoden taivalta!

 

Synttäreiden kunniaksi lanseerasin uusimman Rahabalanssi® Varallisuustyökalun, joka on ennennäkemätön. Työkalu auttaa ketä tahansa arvioimaan omavalmentajan avulla talouttansa sekä näkemään mihin ollaan menossa. Varallisuustyökalu ei pelkästään näytä nettovarallisuutta aina 30 vuoden päähän vaan se antaa myös tietoa velkojen poismaksusta sekä pienten muutoksien isoista vaikutuksista varallisuuteen. Viikoittainen 20 euron heräteosto voi olla 30 -vuodessa jopa 90 TUHANNEN euron menetys nettovarallisuudessa.

 

Lue lisää ja katso video:

Tutustu tästä

0 kommenttia

Jenna Mattila

Mottoni on "ei ne isot tulot vaan tietoiset menot". Olen 32-vuotias vaimo, yrittäjä ja sijoittaja sekä hifisti pihi äiti.

Uutta blogissa

Kuinka paljon ruuan hinta on oikeasti noussut?

Kuinka paljon ruuan hinta on oikeasti noussut?

Inflaatio on ollut vuodessa 8,8 % helmikuulta mitattuna (Lähde: stat 2023), mutta ruoan hinnan nousu on ollut jopa tuplat! Olen tehnyt hinnan seurantaa elintarvikkeista vuonna 2019, vuoden vaihteessa 2021-2022, keväällä 2022 sekä tänään 24.3.2023. Miltä seurannan...

lue lisää
Kannattaako nyt ostaa asunto?

Kannattaako nyt ostaa asunto?

Korkojen voimakas nousu on herättänyt huolta ja epävarmuutta. Päivitin aiemman kirjoitukseni Kestääkö taloutesi korkojen nousun? Tarkista nämä asiat! tällä viikolla. Suosittelen lämpimästi tutustumaan, jos sinua kiinnostaa tietää, miten korkotason muuton omaan...

lue lisää

Arkisto

Onko sinulla kysyttävää, lähetä viestiä!

8 + 10 =

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!