Rahabalanssi®

Säästäminen, budjetointi, rahataidot, sijoittaminen 

Rahabalanssi viettää tänään 1-vuotissynttäreitä!

mennessä | 8.9.2021 | Ajankohtaista | 0 Kommenttia

Synttäreitä piti viettää kuvauksissa Helsingissä, mutta ne vaihtuivat flunssan vuoksi noutoruokaan ja viltin alle sohvalle. Kuitenkin sain teille jotain kivaa, eli “ONNEA” -koodilla KAIKKI verkkovalmennukset sekä työkirjat – 20 %, myös jo alennetuista tuotteista!

 

Juhlistetaan henkisesti tänään huikeaa vuoden taivalta!

 

Synttäreiden kunniaksi lanseerasin uusimman Rahabalanssi® Varallisuustyökalun, joka on ennennäkemätön. Työkalu auttaa ketä tahansa arvioimaan omavalmentajan avulla talouttansa sekä näkemään mihin ollaan menossa. Varallisuustyökalu ei pelkästään näytä nettovarallisuutta aina 30 vuoden päähän vaan se antaa myös tietoa velkojen poismaksusta sekä pienten muutoksien isoista vaikutuksista varallisuuteen. Viikoittainen 20 euron heräteosto voi olla 30 -vuodessa jopa 90 TUHANNEN euron menetys nettovarallisuudessa.

 

Lue lisää ja katso video:

Tutustu tästä

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jenna Mattila

Mottoni on "ei ne isot tulot vaan tietoiset menot". Olen 31-vuotias vaimo, yrittäjä ja sijoittaja sekä hifisti pihi kotiäiti.

Uutta blogissa

Paljonko olen tienannut somella ja blogilla?

Paljonko olen tienannut somella ja blogilla?

Blogin ja somen aloittaminen, vuosi 1. Aloin jakamaan oman talouden hallintaan ja säästämiseen painottuvaa sisältöä huhti-toukokuussa 2019 Instagramissa ja niihin aikoihin perustin blogini.   Tavoitteenani oli jakaa hyödyllistä ja innostavaa säästämisetä tukevaa...

lue lisää
Oma vai vuoka-asunto?

Oma vai vuoka-asunto?

Me suomalaiset olemme tyypillisesti omistusasumisen kannalla. Säännöllisesti törmään ajatukseen, että asumisesta tulisi aina maksaa omaan taskuun, eikä vuokralla asuminen kannata. Omistusasuntoa pidetään edelleen jonkinlaisena taloudellisen pärjäämisen mittarina,...

lue lisää

Arkisto

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!