Rahabalanssi®

Säästäminen, budjetointi, rahataidot, sijoittaminen 

Rahataitokoulutus touko-heinäkuussa

mennessä | 19.4.2021 | Ajankohtaista | 0 Kommenttia

Toivottu Rahabalanssi® Rahataitokoulutus on täällä!

Lukemattomia kertoja törmään haluun vaurastua. Kysyessäni toimintasuunnitelmaa tai tavoitteita talouden eteenpäin viemiseksi, on vastaus usein pitkä hiljaisuus ja huokaus. Vaikka tavoite olisi olla puolimiljonääri ennen eläkeikää, jopa 95 % puuttuu selkeä strategia ja toimintamalli.

 

Jos tavoitteesi ovat isoja, haluat esimerkiksi saavuttaa taloudellisen itsenäisyyden, jossa palkkatulo ei sanele talouttasi tai jopa taloudellisen riippumattomuuden, aloita matka oikeilla asioilla.

 

“Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” -sanonta pätee erityisesti taloudessa. Mutta koska se selkeä suunnittelu on monelle vaikeaa, an halua vaurastumisesi jäävän kiinni siitä, ettet osannut. Nyt siis sinulle on koottu tapa ajatella ja toteuttaa joka vie väistämättä eteenpäin.

 

Moni haluaa voida taloudellisesti hyvin, vaurastua ja nauttia samalla elämästä. Se kaikki on täysin mahdollista, kun valitset asiat oikeassa järjestyksessä. Valintasi määrittävät taloutesi nykytilan ja tulevaisuuden.

 

Koulutus vahvistaa rahataitoja, lisää tietoisuutta talouteesi ja auttaa etenemään konkreettisesti kohti taloudellisia tavoitteita. Ratkaisukeskeinen valmennusote yhdistyy vahvaan talouden ymmärrykseen, jota sinäkin tulet oppimaan. Taloudellinen hyvinvointi on enemmän kuin talouden numerot, mutta rahan ohjaaminen oikein on vaurastumisen kivijalka. Sinun omat toiveesi, tavoitteesi ja arvosi toteutuvat taloudessasi. Sanomalla oikeille asioille KYLLÄ, voi hyvillä mielin sanoa tarpeettomille EI. Valmennus on investointi itseesi ja elämääsi! 

 

Haluatko nähdä, miten raha ja oma taloutesi mahdollistaa sinullekin vaurastumisen? Haluatko oppia ajattelemaan talouttasi kehittyvänä yksikkönä, jonka kapteenina sinä toimit? Haluatko pystyä arvioimaan yksilön taloutta ja valintojen vaikutuksia sekä hyödyntää näitä taitoja myös arjessasi tai työssäsi esimerkiksi ohjatessasi muita yksilötalouden hallinnassa?

 

Rahabalanssi® Rahataitokoulutuksen avulla osaat arvioida oman taloutesi nykytilaa sekä mahdollisia kipupisteitä. Näet selkeästi ohjaavatko valintasi talouttasi velkaantuvaksi, kuluttavaksi vai vaurastuvaksi. Näet mitä sinun tulee tehdä, jotta pääset taloudellisesti seuraavalle tasolle!

 

Koulutuksen aikana opit vaurastuvan talouden tunnusmerkit sekä ymmärrät mihin tarpeen mukainen puskuri perustuu ja millaisen puskurin oma taloutesi tarvitsee.

 

Tulet ymmärtämään missä tilanteissa velan ottaminen tukee taloutta, milloin haittaa ja miten velka mahdollistaa varallisuuden kehittymisen. Tulet myös oppimaan missä tilanteissa velan tehostettu maksaminen on tarpeen ja milloin yhdistelmälaina on edullisempi ratkaisu. Ymmärrät myös millaisessa tilanteessa velan maksaminen toisen velan lyhennysvapaata hyödyntämällä auttaa varallisuuden kehittymisessä ja talouden hallinnassa.

 

Koulutusjakson aikana tulet kohtaamaan yksilötalouden moninaisuuden sekä arkisten valintojen vaikutukset nykytilaan ja talouteesi jopa 20 vuoden päähän. Tulet kohtaamaan tulevaisuuden tarpeet ja tekemään oman taloudellisen hyvinvoinnin suunnitelman myös eläkeikääsi varten. Suunnitelma voidaan rakentaa myös taloudelliselle riippumattomuudelle.

 

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa kaikki irti taloudestasi ja kehittää oikea fokus.

 

Paikkoja koulutukseen on vain 15, joten varmista omasi ilmoittautumalla mukaan jo tänään, lue siis lisää ja ilmoittaudu Rahabalanssi® Rahataitokoulutus.

 

Tämä koulutus toimii myös sinulle pohjana, joka haaveilet tai kaipaat toimivia yksilötalouden hallinnan ja ohjauksen työkaluja omassa työssäsi.

Saat nimittäin:

  • Toimivia tapoja ajatella ja nähdä raha sinua palvelevana välineenä.
  • Keinot saavuttaa taloudellista kasvua sekä varallisuutta tuloista riippumatta.
  • Terveen ja kestävän talouden toimintamallit ja työkalut.
  • Elämäntilannelähtöisiä työkaluja.
  • Selkeyden talouteen, talouden hallintaan ja tavoitteisiin.
  • Konkreettisen tiedon, mihin voit päästä, teet varallisuutesi laskelmat niiden kehityksestä viidelle vuodelle valmiin työkalun avulla.
  • Ohituskaistan nettovarallisuuden kehittymiseen selkeillä laskelmilla ja ohjeilla, joiden avulla varallisuutesi kehittyy varmasti.

 

Raha ei ole este tai rajoite elämässäsi vaan keino saavuttaa SINUN haaveesi ja unelmasi! Lue siis lisää Rahabalanssi® Rahataitokoulutus.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jenna Mattila

Mottoni on "ei ne isot tulot vaan tietoiset menot". Olen 31-vuotias vaimo, yrittäjä ja sijoittaja sekä hifisti pihi kotiäiti.

Uutta blogissa

Paljonko olen tienannut somella ja blogilla?

Paljonko olen tienannut somella ja blogilla?

Blogin ja somen aloittaminen, vuosi 1. Aloin jakamaan oman talouden hallintaan ja säästämiseen painottuvaa sisältöä huhti-toukokuussa 2019 Instagramissa ja niihin aikoihin perustin blogini.   Tavoitteenani oli jakaa hyödyllistä ja innostavaa säästämisetä tukevaa...

lue lisää

Arkisto

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!