Rahabalanssi®

Säästäminen, budjetointi, rahataidot, sijoittaminen 

Taloudellisesti hyvinvoiva hoitaja – valmennuskokonaisuus

mennessä | 22.3.2021 | Ajankohtaista | 0 Kommenttia

Arvon hoitoalan kollega, haluan kuulla sinun mielipiteesi!

 
Olen työterveyshoitajan työssä työskennellyt erityisesti sotealalla toimivien työyhteisöjen sekä työpaikkojen kanssa, joten sotealan eri työtehtävien kuormitustekijät sekä haasteet ovat moninaisesti tuttuja. Lisäksi nykyisessä työssä talousvalmentajana ja -vaikuttajana kohtaan sotealan toimijoita.
 
Niinpä olen rakentamassa Taloudellisesti hyvinvoiva hoitaja -valmennuskokonaisuutta, joka tulee olemaan ryhmävalmennus ja sen painopiste on lisätä taloudellista hyvinvointia eri keinoin ja sen lisäämisen avulla lisätä mahdollisuuksia ja pelivaraa niin arkeen kuin omaan työelämäänkin.
 
Taloudellisen hyvinvoinnin kartoittamisen keinoina ovat muun muassa nykytilan kartoittaminen, arvojen vahvistaminen ja niitä kohti toimiminen sekä erilaiset muutoksen toimenpiteet ja tulojen kehittämisen mahdollisuudet.
Haluan rakentaa kokonaisuuden, jonka avulla haasteellista ja arvokasta työtä tekevät hoitoalan ammattilaiset voisivat kokea entistä parempaa taloudellista hyvinvointia. Palkkataso ei tunnetusti ole työn vaativuuden tasolla, joten haluan osaltani auttaa kehittämään vieläkin kestävämpää taloutta ja parantamaan sen talouden luomaa turvaa rahataitojen monipuolisen vahvistamisen keinoin.
 
Kaipaan nyt kuitenkin omien ajatusteni tueksi kohderyhmän ajatuksia, eli sinun mielipidettäsi!
 

Pyydän siis, hoitoalan työntekijä, sinua vastaamaan alla olevaan kyselyyn. Vastaaminen vie aikaa 5-10 minuuttia. Vastauksia käytetään tarvekartoitukseen ja valmennuskokonaisuuden kehittämiseen.

Vastaamalla kyselyyn ja jättämällä yhteystietosi, voit osallistua arvontaan 60 minuutin valmennusajasta (arvo 129 €). Yhteystietoja ei käytetä muuten, eikä kyselyn vastauksien perusteella oteta yhteyttä.

Jos haluat jakaa tilanteesi, kaipaat tukea tai konsultaatiota, laita minulle suoraa viesitä:

 

 
-Jenna

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jenna Mattila

Mottoni on "ei ne isot tulot vaan tietoiset menot". Olen 31-vuotias vaimo, yrittäjä ja sijoittaja sekä hifisti pihi kotiäiti.

Uutta blogissa

Mani-Fest eli rahafestarit on täällä!

Mani-Fest eli rahafestarit on täällä!

Manifestointi on tapa lisätä sitä mitä haluat. Ajattelemalla ja fokusoimalla siihen mitä haluat.   Miten olisi Mani-Fest Rahabalanssin tapaan? Vaurastuminen on innostavaa, inspiroivaa ja raha tarjoaa valtavan määrän mahdollisuuksia. Rahaa voi olla käytössä...

lue lisää
Mikä on muutoksen isoin este?

Mikä on muutoksen isoin este?

Aloittaminen.   tai aloittamattomuus.   Muutoksessa ensimmäinen asia, ja samalla se työläin, on aloittaminen. Jotta muutos on pysyvä, on tärkeää miettiä omia tavoitteita. Ihmisen sanotaan olevan onnellinen ja tyytyväinen elämäänsä, kun hän elää omien...

lue lisää

Arkisto

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!