Rahabalanssi®

Säästäminen, budjetointi, rahataidot, sijoittaminen 

Taloudellisesti hyvinvoiva hoitaja – valmennuskokonaisuus

mennessä | 22.3.2021 | Ajankohtaista

Arvon hoitoalan kollega, haluan kuulla sinun mielipiteesi!

 
Olen työterveyshoitajan työssä työskennellyt erityisesti sotealalla toimivien työyhteisöjen sekä työpaikkojen kanssa, joten sotealan eri työtehtävien kuormitustekijät sekä haasteet ovat moninaisesti tuttuja. Lisäksi nykyisessä työssä talousvalmentajana ja -vaikuttajana kohtaan sotealan toimijoita.
 
Niinpä olen rakentamassa Taloudellisesti hyvinvoiva hoitaja -valmennuskokonaisuutta, joka tulee olemaan ryhmävalmennus ja sen painopiste on lisätä taloudellista hyvinvointia eri keinoin ja sen lisäämisen avulla lisätä mahdollisuuksia ja pelivaraa niin arkeen kuin omaan työelämäänkin.
 
Taloudellisen hyvinvoinnin kartoittamisen keinoina ovat muun muassa nykytilan kartoittaminen, arvojen vahvistaminen ja niitä kohti toimiminen sekä erilaiset muutoksen toimenpiteet ja tulojen kehittämisen mahdollisuudet.
Haluan rakentaa kokonaisuuden, jonka avulla haasteellista ja arvokasta työtä tekevät hoitoalan ammattilaiset voisivat kokea entistä parempaa taloudellista hyvinvointia. Palkkataso ei tunnetusti ole työn vaativuuden tasolla, joten haluan osaltani auttaa kehittämään vieläkin kestävämpää taloutta ja parantamaan sen talouden luomaa turvaa rahataitojen monipuolisen vahvistamisen keinoin.
 
Kaipaan nyt kuitenkin omien ajatusteni tueksi kohderyhmän ajatuksia, eli sinun mielipidettäsi!
 

Pyydän siis, hoitoalan työntekijä, sinua vastaamaan alla olevaan kyselyyn. Vastaaminen vie aikaa 5-10 minuuttia. Vastauksia käytetään tarvekartoitukseen ja valmennuskokonaisuuden kehittämiseen.

Vastaamalla kyselyyn ja jättämällä yhteystietosi, voit osallistua arvontaan 60 minuutin valmennusajasta (arvo 129 €). Yhteystietoja ei käytetä muuten, eikä kyselyn vastauksien perusteella oteta yhteyttä.

Jos haluat jakaa tilanteesi, kaipaat tukea tai konsultaatiota, laita minulle suoraa viesitä:

 

[contact-form][contact-field label=”Nimi” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Sähköpostiosoite” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Hoitoalan toimijan taloudellisen hyvinvoinnin vahvistaminen, haluatko kartoitusta?” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]

 
-Jenna

0 kommenttia

Jenna Mattila

Mottoni on "ei ne isot tulot vaan tietoiset menot". Olen 32-vuotias vaimo, yrittäjä ja sijoittaja sekä hifisti pihi äiti.

Uutta blogissa

Arkisto

Raha on resurssi, jota tietoisesti ohjaamalla saat elämääsi aidosti merkityksellisiä asioita lisää. Oli se sitten vapaa-aikaa tai unelmiesi ura!

 

 

Raha on väline, sinulle merkityksellisiin asioihin!

 

 

Raha on resurssi elämässämme, emme voi kiistää sen tärkeyttä, mutta raha itsessään on väline, joka käsissämme oikein ohjattuna muuttuu mahdollisuuksiksi ja lisääntyväksi merkityksellisyydeksi omassa elämässä.

 

Olen selvittänyt ajatusten, tunteiden sekä toimintamme vaikutuksia talouteen ja vastaavasti taloudellisen tilanteen vaikutuksia hyvinvointiimme.  Taustani ansiosta minulla on erinomainen ymmärrys muutoksen tukemisen keinoista ja mitä aidosti mielessämme ja toiminnassamme tulee tapahtua, jotta muutos onnistuu.

 

Taustani ansiosta työterveyteen erikoistuneena hyvinvoinnin asiantuntijana käsittelen talouden teemoja inhimilliset lähtökohdat, tilanteet ja arvot huomioiden. Se mikä on tuottavin, ei läheskään aina ole inhimillisesti paras, eli sinulle merkityksellisin!

 

Taustani työterveyshoitajana on näyttänyt myös talouden moninaiset roolit elämässämme aina perhevapaiden, opiskelun, työkyvyn, alanvaihdon kuin eläkkeenkin suhteen.

 

Pääkanavani vaikuttajana on Instagram, joissa jaan ajatuksiani päivittäin taloudellisen hyvinvoinnin kokonaisuudesta oman kasvun ja heikkouksienikin kautta sekä tietoa talouden hallinnasta ja taloudellisen hyvinvoinnin kehittämisestä erityisesti ruohonjuuritasolla ja arkitalouden kautta.

 

Olen myös konkreettisesti tukemassa ja luomassa toimivia yksilötalouden ratkaisuja ja keinoja sopeuttaa omaa toimintaa erilaisiin, muuttuviinkin elämäntilanteisiin. Esimerkiksi asiakkaani ovat onnistuneet kehittämään valmennusten avulla nettovarallisuuttaan tuhansia euroja muutamissa kuukausissa olemassa olevilla tulovirroilla. Muutoksella on edetessään valtava voima.

 

Olen muun muassa kouluttanut alanvaihtoa suunnittelevia oman talouden muovaamiseen tavoitteille sopivalle tasolle sekä kannustanut ja auttanut satoja ihmisiä kokemaan parempaa taloudellista hyvinvointia ja suunnittelemaan omaa talouttaan paremmin. Talouden hallinnalla on työtäni tarkastellen positiivisia vaikutuksia aina omaan hyvinvointikokemukseen saakka. Lisäksi peilaan toimintaani vahvasti näyttöön perustuvaan tietoon muun muassa muutoksesta, voimavarakeskeisestä toiminnasta ja vahvuuksista. Jokainen ansaitsee vahvan taloudellisen itsetunnon.

 

Esikoiskirjani ilmestyi kesäkuussa 2022. MoneyMindfulness -muutoksen työkirja pureutuu tutkittuja menetelmiä hyödyntäen muutokseen ja sen edistämiseen nimenomaan talouden näkökulmasta. Tieto yksin ei sitouta muutokseen.

 

Vaikka pidän sijoittamista ja säästämistä erittäin tärkeänä kokonaisuutena, oman talouden hallinta alkaa oman toiminnan tunnistamisesta ja kulutussuhteen sekä rutiinien muuttamisesta. Oman itsetunnon vahvistamisella ja tarpeiden tunnistamisella on niin ikään keskeinen rooli toiminnassamme ja tavoitteiden saavuttamisessa.

 

Säästäminen tai sijoittaminen eivät teknisenä toimintana takaa sitä, että raha voidaan pitää säästössä tai sijoituksissa. Kakku tulee leipoa ensin, jotta se voidaan kuorruttaa, sen vuoksi painotan perusasioiden viilaamiseen, oman toiminnan ymmärtämiseen sekä ajattelun ja toiminnan muutokseen kokonaisvaltaisesti.

 

Mitä tahansa tunteita raha sinussa herättääkään, autan sinua saavuttamaan toivomasi ja tavoittelemasi taloudellisen hyvinvoinnin tilan. Kehitetään yhdessä taitojasi niin, että voit säästää ja kokea taloudellista vahvaa itsetuntoa, valjastaa taloutesi mahdollistamaan merkityksellisiä asioita ja unelmiesi toteutumista, riippumatta missä olet nyt.

 

 

Rahataidoilla on suurempi merkitys taloudelliseen tasapainoon, kuin tuloilla. Autan sinua lähemmäs MoneyMindfulness, hyvinvoivan talouden tilaa.

Onko sinulla kysyttävää, lähetä viestiä!

1 + 3 =

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!