Rahabalanssi®

Säästäminen, budjetointi, rahataidot, sijoittaminen 

Taloudellisesti hyvinvoiva hoitaja – valmennuskokonaisuus

mennessä | 22.3.2021 | Ajankohtaista

Arvon hoitoalan kollega, haluan kuulla sinun mielipiteesi!

 
Olen työterveyshoitajan työssä työskennellyt erityisesti sotealalla toimivien työyhteisöjen sekä työpaikkojen kanssa, joten sotealan eri työtehtävien kuormitustekijät sekä haasteet ovat moninaisesti tuttuja. Lisäksi nykyisessä työssä talousvalmentajana ja -vaikuttajana kohtaan sotealan toimijoita.
 
Niinpä olen rakentamassa Taloudellisesti hyvinvoiva hoitaja -valmennuskokonaisuutta, joka tulee olemaan ryhmävalmennus ja sen painopiste on lisätä taloudellista hyvinvointia eri keinoin ja sen lisäämisen avulla lisätä mahdollisuuksia ja pelivaraa niin arkeen kuin omaan työelämäänkin.
 
Taloudellisen hyvinvoinnin kartoittamisen keinoina ovat muun muassa nykytilan kartoittaminen, arvojen vahvistaminen ja niitä kohti toimiminen sekä erilaiset muutoksen toimenpiteet ja tulojen kehittämisen mahdollisuudet.
Haluan rakentaa kokonaisuuden, jonka avulla haasteellista ja arvokasta työtä tekevät hoitoalan ammattilaiset voisivat kokea entistä parempaa taloudellista hyvinvointia. Palkkataso ei tunnetusti ole työn vaativuuden tasolla, joten haluan osaltani auttaa kehittämään vieläkin kestävämpää taloutta ja parantamaan sen talouden luomaa turvaa rahataitojen monipuolisen vahvistamisen keinoin.
 
Kaipaan nyt kuitenkin omien ajatusteni tueksi kohderyhmän ajatuksia, eli sinun mielipidettäsi!
 

Pyydän siis, hoitoalan työntekijä, sinua vastaamaan alla olevaan kyselyyn. Vastaaminen vie aikaa 5-10 minuuttia. Vastauksia käytetään tarvekartoitukseen ja valmennuskokonaisuuden kehittämiseen.

Vastaamalla kyselyyn ja jättämällä yhteystietosi, voit osallistua arvontaan 60 minuutin valmennusajasta (arvo 129 €). Yhteystietoja ei käytetä muuten, eikä kyselyn vastauksien perusteella oteta yhteyttä.

Jos haluat jakaa tilanteesi, kaipaat tukea tai konsultaatiota, laita minulle suoraa viesitä:

 

[contact-form][contact-field label=”Nimi” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Sähköpostiosoite” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Hoitoalan toimijan taloudellisen hyvinvoinnin vahvistaminen, haluatko kartoitusta?” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]

 
-Jenna

0 kommenttia

Jenna Mattila

Taloudellisen hyvinvoinnin asiantuntija, tietokirjailija ja kouluttaja, jonka missiona on saada taloudellisen hyvinvoinnin näkökulma osaksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin määritelmää ja tarjota tukea ja keinoja vahvistaa tätä yhteiskuntatasolla.

Uutta blogissa

Miksi veroista pitäisi kiinnostua?

Miksi veroista pitäisi kiinnostua?

Verot ovat mielikuvassa monesti kankea, tylsä ja pakollinen paha. Samalla verotus on aihe, joka koskettaa aivan jokaista ja jokaisen arkea niin tuloverotuksen, pääomatuloverotuksen kuin arvonlisäveronkin puolesta. Kaikkeen missä raha liikkuu liittyy verotus.  ...

lue lisää

Arkisto

Onko sinulla kysyttävää, lähetä viestiä!

5 + 5 =

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!