Tarvitsetko muutosta omaan talouteesi ja askeleet kohti taloudellista mielenrauhaa ja hyvinvointia?

Syksyllä yhteensä 20 aloituspaikkaa henkilökohtaiseen valmennukseen Elokuusta 2021 alkaen. Varmista paikkasi ja kurkkaa lisää: Henkilökohtainenvalmennus
Aloita matkasi kanssani elokuussa 2021, kesä-heinäkuun valmennuspaikat ovat täyttyneet.
Lue Tiinan kokemus valmennuksesta ja ajasta valmennuksen päätyttyä:

 

”Aloitin rahabalanssin valmennuksessa syksyllä 2020. En hallinnut talouttani, ja koin päivittäistä ahdistusta rahatilanteestani. Olin valmennuksen alkaessa 32v ja käytännössä jo jonkin verran velkaantunut. Hakeuduin valmennukseen, koska olisin ilman apua luisunut varmuudella jossain vaiheessa maksuhäiriö- ja ulosottokierteeseen. En ollut koskaan oppinut, tai opetellut taloudenhallintaan tarvittavia taitoja. Numerot olivat minulle valmennuksen vaikeita ymmärtää, eikä säästämiseen löytynyt malttia. Ostin jonkin verran tavaraa (vaatteita, kosmetiikkaa) hyvänolon tunteen saavuttamiseksi, ja höyläsin surutta luottokorttia. Olin jopa ostanut asunnon maksamalla käsirahan joustoluotolla. Palkka (keskitasoa) ei riittänyt yhden ihmisen elämiseen, joten loppukuusta kävin esimerkiksi ruokakaupassa aina luottokortilla. Häpesin rahatilannettani.

 

Ensimmäinen kuukausi valmennuksessa oli työläs ja vaikea, mutta erityisen tärkeä. Oli pakko kohdata rahaan liittyviä tunteita, sekä tosiasioita omasta silloisesta nykytilanteesta. Budjetoin kulujani ensimmäistä kertaa elämässäni. Koin numeroiden kanssa paljon turhautumisen tunteita, mutta Jenna opetti sen kuuluvan muutokseen, ja kannusti eteenpäin. Onnistumisen tunne jo pelkästään ensimmäisen kuukauden jälkeen oli äärimmäisen palkitseva; pysyin budjetissa, ja sain rahaa säästöön. Muutos oli valmennuksen avulla mahdollinen.

 

Kun 6kk valmennusta oli takana, oli taloudenhallintani laitettu kokonaan uusiksi. Minä, aiemmin holtiton rahankäyttäjä ja tuhlaaja, olen nykyään säästäjä ja tarkka raha-asioissa. Minä, joka en aiemmin ymmärtänyt numeroista mitään, vaadin nykyään taloyhtiön kokouksissa tarkat lukemat näkyville jotta voin tehdä laskelmia. Minä, joka en aiemmin ymmärtänyt mitään budjetoinnista, en voisi enää elää ilman Exceliä ja kuukausittaista budjetointia. Minä, joka aiemmin häpesin taloudellista tilannettani, olen nykyään ylpeä ja kehotan ihmisiä säästämään puskuria.

 

Kun aloitin valmennuksen, olin velkaantunut joustoluoton, luottokortin ja autolainan kautta yhteensä 20.000e. Nyt kun valmennuksesta on kulunut 8kk, olen lyhentänyt velkaa 8000e ja säästänyt pienen puskurin. En ole velkaantunut enempää, ja nettovarallisuuteni on kasvanut 11.000e. Maksan nykyään auton verot ja vakuutukset yhdessä erässä, ja maksan koiran eläinlääkärikulut debitillä. Ennakoin kustannuksia, ja puskurista maksan ne mitä ei voi ennakoida. Olo on turvallinen, koska tiedän, että selviän. Vielä vuosi sitten tämä ei tuntunut realistiselta. Valmennus on maksanut itsensä takaisin moninkertaisesti.

 

Olen kiitollinen itselleni, että uskalsin hakea apua. Mutta enemmän olen kiitollinen Jennalle, joka tekee valmennustyötä täydestä sydämestään. Jos esimerkiksi oma elämäntilanteeni nyt radikaalisti muuttuisi ja vaikuttaisi taloudelliseen tilanteeseeni niin etten selviäisi, en epäröisi hetkeäkään lähteä valmennukseen uudelleen. Jennan valmennuksessa ei ole kyse ei ole pelkästään numeroista ja budjetoinnista, vaan ihmisen kokonaisvaltaisesta auttamisesta taloudenhallintataitojen opettelussa.”

 

-Tiina

 

 

 

Aloitetaan ❤️ https://rahabalanssi.fi/tuote/henkilokohtainen-valmennus/