Rahabalanssi®

Säästäminen, budjetointi, rahataidot, sijoittaminen 

Talousvalmennus “Rahabalanssi Mikrovalmennus 31” kiitoksena sinulle!

mennessä | 28.12.2020 | Ajankohtaista | 2 Kommentit

Tammikuun lupaukset laadittu ja tavoitteet listattu? Jos aloittaisitkin kestävän talouden kehittämisen ja rahataitojen lisäämisen jokavuotisen laihdutuskuurin sijaan?

www.instagram.com/rahabalanssi.fi tilillä on käynnissä 31 kohdan mikrovalmennus parempaan taloudelliseen vuoteen 2021.
Olen koonnut mikrovalmennuksesta sekä oman talouden itsearviosta ja toimintasuunnitelmasta kaikkiaan 16 -sivuisen valmennuspaketin. Paketti on ladattava PDF tiedosto.
Työkirjan saat tilaamalla uutiskirjeen, se toimitetaan 31.12.2020 alkaen tammikuun 2021 loppuun saakka uutiskirjeen tilaajille. Tämä paketti on maksuton ja minun kiitokseni sinulle siitä että olet mukana ja osana luomassa oikeaa Rahabalanssia!
– Jenna

2 Kommentit

  1. Leena Heikka

    Tilaan uutiskirjeen ja mikrovalmennustyökirjan.

  2. Pirjo päivärinta

    Moi

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jenna Mattila

Mottoni on "ei ne isot tulot vaan tietoiset menot". Olen 31-vuotias vaimo, yrittäjä ja sijoittaja sekä hifisti pihi kotiäiti.

Uutta blogissa

Olet mitä syöt – syöt mitä valitset

Olet mitä syöt – syöt mitä valitset

Mikä ihmeen ruokabudjetti? Lainojen ja asumiskulujen jälkeen ruokalasku näyttelee budjetoinnissa suurta roolia. En uskalla edes arvailla, kuinka paljon olen kuluttanut kuukausittain rahaa ruokaan ennen Rahabalanssin valmennusta. Nykyään olen onnistunut vakiinnuttamaan...

lue lisää
Vaurauden monet kasvot

Vaurauden monet kasvot

Robin Sharman mukaan vaurautta on kahdeksaa erilaista: 1. Maallinen vauraus (raha) 2. Henkinen  (sielu) 3. Fyysinen  (keho) 4. Mentaalinen (mieli) 5. Ihmissuhteet (perhe, ystävät) 6. Ura (teet mitä rakastat) 7. Seikkailut (kokemukset) 8. Vaikuttaminen (jakaminen...

lue lisää

Arkisto

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!