Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Rahabalanssi® vakavarainen ja vaurastuva

Rahabalanssi – Oman talouden työkirja, joka auttaa vakavaraiseen talouden luomiseen ja varallisuuden kehittämiseen!

Tämä työkirja on paljon muutakin kuin budjetti, se on sinun talouteesi perustuva varallisuutesi tasosta kertova työkirja, jonka avulla voit kohdata taloutesi numerot ja tehdä tavoitteidesi mukaisia toimenpiteitä.

Tämä työkirja sopii sinulle, joka haluat tietää että rahasi palvelevat tarpeitasi ja taloutesi kehittyy. Tämä sopii sinulle, joka haluat budjetoida ja rakentaa onnistuneen budjetin nopeasti ja tehokkaasti ilman kuukausien harjoittelua siitä, mikä toimii. Budjetti rakentuu juuri sinun taloutesi lukuihin!

Työkirja mahdollistaa kulurakenteiden hahmottamisen sekä taloutesi kehityksen seuraamisen helposti, yhdellä vilkaisulla. Sinun ei tarvitse laskea tai piirtää kuvaajia, vaan saat kaiken valmiiksi.

Työkirja on Excel -pohjainen ja se on suunniteltu tietokoneella käytettäväksi. Mobiililaitteet ja tabletit eivät tue suojattuja tiedostoja. Kyseessä on ainutlaatuisella tavalla toteutetut, älykkäät taulukot, jotka auttavat hahmottamaan kokonaisuuksia tehden laskutoimitukset syöttämiesi lukemien perusteella.

 

Tuote oli synttäritarjouksena 8.3 saakka. Suuren suosion vuoksi, tämä on lunastettavissa toistaiseksi! 

29,90

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!