Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Rahabalanssi® vakavarainen ja vaurastuva

Rahabalanssi – Oman talouden työkirja, joka auttaa vakavaraiseen talouden luomiseen ja varallisuuden kehittämiseen!

Tämä työkirja on paljon muutakin kuin budjetti, se on sinun talouteesi perustuva varallisuutesi tasosta kertova työkirja, jonka avulla voit kohdata taloutesi numerot ja tehdä tavoitteidesi mukaisia toimenpiteitä.

Tämä työkirja sopii sinulle, joka haluat tietää että rahasi palvelevat tarpeitasi ja taloutesi kehittyy. Tämä sopii sinulle, joka haluat budjetoida ja rakentaa onnistuneen budjetin nopeasti ja tehokkaasti ilman kuukausien harjoittelua siitä, mikä toimii. Budjetti rakentuu juuri sinun taloutesi lukuihin!

Työkirja mahdollistaa kulurakenteiden hahmottamisen sekä taloutesi kehityksen seuraamisen helposti, yhdellä vilkaisulla. Sinun ei tarvitse laskea tai piirtää kuvaajia, vaan saat kaiken valmiiksi.

Työkirja on Excel -pohjainen ja se on suunniteltu tietokoneella käytettäväksi. Mobiililaitteet ja tabletit eivät tue suojattuja tiedostoja. Kyseessä on ainutlaatuisella tavalla toteutetut, älykkäät taulukot, jotka auttavat hahmottamaan kokonaisuuksia tehden laskutoimitukset syöttämiesi lukemien perusteella.

Tämä tilaisuus on ainutkertainen, sillä työkirja on käytössä vain yksilöasiakkailla, eikä sitä ole normaalisti saatavilla.

 

Rahabalanssi Oy täyttää 8.3.2021 puoli vuotta, joten tämä tilaisuus on vain hetken synttäreiden kunniaksi.

 

Hyödynnä siis kampanja nyt! Saat 28.2. saakka työkirjan vain 19,90 € hintaan (norm 29,90 €)

29,90 19,90

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!