Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Toimiva talous- budjettisuunnitelma

Oletko kokeillut budjetoida, mutta se ei vain tunnu toimivan?

 

Saat apua toimivan budjetin rakentamiseen valmiin omaan talouteesi perustuvan budjettisuunnitelman avulla. Monesti budjetoinnissa haastavinta on ripotellen tulevat tulot, paperilla rahaa pitäisi olla, mutta silti laskujen jälkeen voi joutua miettimään, millä ostaa viikoksi ruokaa. Toimiva talous- budjettisuunnitelma ratkaise tämän, sillä budjetissa huomioidaan niin kulujen kuin menojenkin maksupäivät ja rakennetaan budjetti sellaiseksi, että raha riittää kattamaan kaiken tarvittavan.
Koska budjetti rakennetaan tasasummamenetelmälle, tulee budjettisuunnitelman tasasummat olemaan monistettavissa jatkossa. Lisäksi saat ohjeen, miten budjettiisi huomioit jatkossa muutokset taloutesi kuluissa.

Budjettisuunnitelma sisältää:

  • Taloustilanteen kartoitus ja ohjeistus menojen kartoittamiseen (talouskartoitustyökalulla)
  • Budjettisuunnitelman teko vuodeksi tasasummamenetelmällä
  • Kirjallisen budjettisuunnitelman erityishuomioineen

 

Saat kartoitustyökalun ja ohjeet kartoituksen tekemiseen valmentajalta palvelun lunastamisen jälkeen. Ennen palvelun lunastamista lähetä viestiä [email protected], varmistetaan palvelun sopivuus sinulle.

 

Aloita laittamaan taloutesi ojennukseen toimivalla budjetilla, voit säästää ja varautua tuleviin kuluihin, ja saavuttaa taloudellista mielenrauhaa.

 

Kaipaatko myös velkavyörytyssuunnitelmaa? Koodilla “Velka ja budjetti” saat Velka haltuun- velanmaksusuunnitelma ja budjettisuunnitelman yhteishintaan 129 € (ovh yhteensä 158 €)

79,00

Varastossa

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!