Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Henkilökohtainen 3 kk talousvalmennus

Rahabalanssin kautta talouden valmennus on aina laadukasta, inhimillistä ja vastuullista valmennusta parempaan yksilötalouden hyvinvointiin. Valmennuksen avulla rahataidot kasvavat, mahdollisuuksien näkeminen ja löytäminen lisääntyy ja nettovarallisuus kehittyy oikeiden toimien seurauksesta.

 

Valmennuksella saavutetaan itsevarmuutta omaan talouteen, jonka avulla epävarmuus päätöksistä vähenee ja usko omiin mahdollisuuksiin kasvaa. Lisäksi valmennus antaa keinoja omaan toimijuuteen taloudessa, jolloin keskitytään rakentamaan kestäviä ja toimivia toimintatapoja juuri omasta tilanteesta käsin, jotta oman talouden hallinta sekä kehittäminen sujuu itsenäisesti ja toimivasti myös valmennuksen jälkeen.

 

Valmennuksessa yksilötaloutta tarkastellaan kokonaisvaltaisena hyvinvointitekijänä, jolloin ohjauksessa numeerisen ja teknisen ohjauksen lisäksi keskeisessä roolissa on muutoksen tukeminen ja edistäminen, ajattelun ja tunneyhteyksien havaitseminen ja uudelleen toimivaksi rakentaminen. Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen ote on valmennuksien ytimessä. Taloudellinen hyvinvointi on enemmän kuin talouden numerot. Sinun omat toiveesi, tavoitteesi ja arvosi ovat valmennuksen keskiössä. Valmennus on investointi itseesi ja elämääsi!

 

Valmennuksen työkaluina Rahabalanssi Varallisuustyökalu, Excel -pohjainen  oman talouden työkirja budjetoinnin tueksi sekä kaksi webinaaritallennetta aiheista muutos ja motivaatio sekä onnistumissuunnitelma. Lisäksi valmentaja antaa tarpeisiin ja tilanteeseen suunnattua tuki materiaalia.

 

3 kuukauden valmennus sisältää:

  • Alkutapaaminen 90 min
  • 2 valmennustapaamista (~60 min kesto per tapaaminen).
  • Valmennuksen aikainen yhteys valmentajaan, lisäkysymysten käsittelyyn ja tiedon saamiseen.
  • Yksilöllinen toimintasuunnitelma valmennuksen ajalle.
  • Valmentajan kanssa sovittavalla tavalla tapaamisen välinen seuranta (keinoina esimerkiksi joka toinen vko kontrolli puhelu tai muu viesti/etäyhteys.)

 

 

Valmennuksen hinta:

Valmentajana päävalmentaja Jenna Mattila hinta 990 €

 

Valmennuksen voi maksaa 3 erässä, joista ensimmäisen erän eräpäivä on ennen alkutapaamista ja muut kuukausittain. Valmennuksen laskuttajana on Rahabalanssi Oy ja valmennus voidaan laskuttaa yritykselle.

 

Valmennuksen tueksi voi MoneyBOSS – kaikki mitä tarvitset taloutesi ohjaamiseen -kirjan ottaa toimitettuna 56 € hintaan (ovh 72,90 + toimitus). Kirja voidaan lisätä valmennussummaan ja laskuttaa maksuerien mukaisesti.

 

Kysy lisää [email protected]

 

Asiakaskokemuksia:

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!