Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Henkilökohtaisen talouden kannattavuuslaskelma

Varaa 120 minuutin etäkonsultaatio omien tavoitteiden rakentamiseksi selkeään numeeriseen muotoon, jonka perusteella tavoitteen asettaminen on selkeää!

 

Laskelmasta on sinulle hyötyä esimerkiksi, kun:

  • Aiot investoida (esimerkiksi ostaa oman kodin, mökin, sijoitusasunnon jne)
  • Haluat varmistaa eläkeajan elintason
  • Haluat jäädä aiemmin työelämästä
  • Haluat pitää työstä opintovapaata, virkavapaata tai muuta taukoa
  • Haluat vaurastua
  • Haluat olla taloudellisesti riippumaton

 

Kaiken voi muuttaa numeroiksi ja siten selkeän muotoisiksi tavoitteiksi! Apuvälineeksi saat myös varallisuustyökalun, joka osoittaa laskelmat ja tavoitteet aina nykytilasta käsin 30 vuodelle. (Arvo yksin 224 €)

 

Olin Jennan kartoitustapaamisessa, jossa käytiin meidän talouden lukuja läpi.

Vaikka olen ollut perillä meidän talouden menoista ja tuloista oli hyvä saada tarkastella niitä myös ammattilaisen kanssa.

Puhuttiin puskurin suuruudesta ja käytiin erilaisia skenaarioita läpi, jolloin myös oma ajatus selkiytyi ja antoi lisäbuustia laittaa raha työskentelemään puolestani.

Lisäksi oli kiva nähdä mihin suuntaan oma varallisuuden kasvu kehittyy jos tulotaso ja menotaso pysyy tällä tasolla. Ja miten se voisi kehittyä, jos sijoituksiin pystyisi laittamaan enemmän rahaa. Numeroiden konkreettinen näkeminen antoi potkua siihen, että suunta on oikea ja itseasiassa kyllä tässä on varaa jopa hieman kaasutella enemmän!

Todella tyytyväinen keskustelusessioon. Nyt ei jarrutella vaan kaasutellaan!

 

-Ansku 31v.

 

Voit ottaa minuun yhteyttä jo ennen valmennuksen lunastamista, niin kartoitetaan yhdessä mikä sinua palvelee parhaiten. Henkilökohtainen 120 minuutin tapaaminen toimii myös tilanteeseen, jossa kaipaat konkreettisesti laskelmia, ja tiedät jo mitä haluat taloudessasi nähdä. Tapaamisajan järjestämiseksi olethan yhteydessä suoraan valmentajaasi jenna(at)rahabalanssi.fi. Valmennustapaaminen järjestetään aina maksusuorituksen jälkeen. Osamaksua voit kysyä valmentajalta (maksu 2 osassa).

Huom tapaamiset arkisin 8-16 välillä.

 

Palaute yksittäistapaamisesta

372,00

Varasto loppu

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!