Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Henkilökohtainen Rahabalanssi™ -valmennus

Tarvitsetko taloudellista muutosta tai haluatko kehittää talouttasi todenteolla?

Henkilökohtainen  Rahabalanssi™ -valmennus on laadukasta, vastuullista ja asiantuntevaa valmennusta kohti taloudellista hyvinvointia. Valmennus auttaa parantamaan rahataitoja, lisäämään tietoisuutta niin kuluttamisessa kuin rahasuhteessakin ja etenemään konkreettisesti kohti taloudellisia tavoitteita. Olen toiminut vuodesta 2013 terveydenhuollon asiantuntijana ja ratkaisu- ja voimavarakeskeinen ote on valmennukseni ytimessä. Taloudellinen hyvinvointi on enemmän kuin talouden numerot. Sinun omat toiveet, tavoitteet ja arvot ovat lähtökohta, mikä on valmennuksen keskiössä. Valmennus on investointi itseesi ja elämääsi. Tässä henkilökohtaisessa valmennuksessa saat

  • Valmentajan ja asiantuntijan kulkemaan rinnallesi kohti taloudellista hyvinvointia
  • Valmennuschatin kanssani
  • Rahabalanssi™ -oman talouden työkirjan 12 kuukaudelle (arvo 39,90 €)
  • Viikoittain räätälöityjä tehtäviä tavoitteiden ja tarpeittesi tueksi
  • 60 min etätapaaminen kerran kuukaudessa (voidaan jakaa myös 2 × 30 min.)
  • Lisätapaaminen 50 € / krt / 45 min.
  • Valmennusta tukevia Rahabalanssi™ -työkaluja

Etätapaamiset toteutetaan ensisijaisesti Microsoft Teams -ohjelmalla ja chat-sovelluksella käytetään tietoturvallista Signal- sovellusta. Työkirjat ja työkalut ovat pääasiassa ladattavia Excel-työkirjoja.

Valmennuspakettien hinnat:

1, 3 ja 6 kk valmennuksissa

Valmennuksen aloituskuukausi 279,00 €, jatkokuukaudet 199,00 €.

(kokonaishinnat: 1 kk 279 €; 3 kk 677 €; 6 kk 1 274 € )

12 kk valmennuksissa

kaikki kuukaudet 199,00 € / kk.

(kokonaishinta 2 388 €)

Ensimmäinen kuukausi voidaan maksaa myös 100 € varausmaksuna ja loput 179 € valmennuksen käynnistyessä. Jatkokuukaudet veloitetaan kuukausittain 199,00 €.

Mikäli kiinnostuit henkilökohtaisesta valmennuksesta, lähetä minulle viestiä jenna(at)rahabalanssi.fi, niin kartoitetaan tilanteesi ja aletaan edetä kohti parempaa taloudellista hyvinvointia. Valmennuspaikkoja on rajoitetusti.

 

Kaipaatko yksittäistapaamista?

Onko budjetti kestävä? Miten voisin aloittaa sijoittamisen? Miten lähden vyöryttämään velkojani? Miten huomioida työ- ja toimintakyky taloudellisessa tilanteessa? Haluan vaihtaa työtä, miten teen sen taloudellisesti kestävästi? Haluan muutosta, mutta ahdistaa ja pelottaa, miten lähteä liikkeelle?

Voit myös ottaa minut vain silloin kuin valmennusta ja sparrausta tarvitset.

60 minuuttia (etätapaaminen) 129,00 €.

Etätapaamisen voit ostaa suoraa verkkokaupasta. Mieti valmiiksi millaisia toiveita ja tavoitteita sinulla on tapaamiselle ja taloudellesi. Voit ottaa minuun yhteyttä jo ennen valmennuksen lunastamista, niin kartoitetaan yhdessä tilannettasi. Kartoitus on aina maksutonta, eikä sido sinua mihinkään.

Tapaamisajan järjestämiseksi olehan yhteydessä suoraan valmentajaasi jenna(at)rahabalanssi.fi. Valmennustapaaminen järjestetään aina maksusuorituksen jälkeen.

129,00279,00

Poista
Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!