Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Henkilökohtainen Rahabalanssi® -valmennus

Tarvitsetko taloudellista muutosta tai haluatko kehittää talouttasi todenteolla?

Henkilökohtainen  Rahabalanssi® -valmennus on laadukasta, vastuullista ja asiantuntevaa valmennusta kohti taloudellista hyvinvointia. Valmennus auttaa parantamaan rahataitoja, lisäämään tietoisuutta niin kuluttamisessa kuin rahasuhteessakin ja etenemään konkreettisesti kohti taloudellisia tavoitteita. Olen toiminut vuodesta 2013 terveydenhuollon asiantuntijana, joten ratkaisu- ja voimavarakeskeinen ote on valmennukseni ytimessä. Taloudellinen hyvinvointi on enemmän kuin talouden numerot. Sinun omat toiveesi, tavoitteesi ja arvosi ovat valmennuksen keskiössä. Valmennus on investointi itseesi ja elämääsi.

"Kolmen kuukauden yksilövalmennuksen jälkeen konkreettinen palaute numeroina on nettovarallisuuden kasvu 7t. Varallisuuden kasvun ovat mahdollistaneet valmennuksessa opitut ajattelutavan muutokset. En olisi koskaan aiemmin uskonut voivani säästää 3kk aikana yli 1000e ainoastaan tekemällä toisenlaisia valintoja." -Nainen 32 v

Asiakkaista 100 % suosittelee valmennusta.

Tässä henkilökohtaisessa valmennuksessa saat:

  • Asiantuntevan valmentajan kulkemaan rinnallesi kohti taloudellista hyvinvointia.
  • Valmennuschatin kanssani.
  • Rahabalanssi® -oman talouden työkirjan 12 kuukaudelle (arvo 24,90 €).
  • Viikoittain räätälöityjä tehtäviä tavoitteiden ja tarpeittesi tueksi.
  • 60 min etätapaaminen kerran kuukaudessa (voidaan jakaa myös 2 × 30 min).
  • Lisätapaaminen 50 € / krt / 45 min.
  • Valmennusta tukevia Rahabalanssi® -työkaluja.

Etätapaamiset toteutetaan ensisijaisesti Microsoft Teams -ohjelmalla ja chat-sovelluksena käytetään tietoturvallista Signal- sovellusta. Työkirjat ja työkalut ovat pääasiassa ladattavia Excel-työkirjoja.

"Jo kuukauden yksilövalmennuksen jälkeen taloudenhallintani on kokenut merkittävän muutoksen. Jenna tekee tätä työtä täydellä sydämellä. Hän ohjaa napakasti, mutta ei tuomitse virheitä."

Valmennuspakettien hinnat:

1, 3 ja 6 kk valmennuksissa

Valmennuksen aloituskuukausi 279,00 €, jatkokuukaudet 199,00 €.

(kokonaishinnat: 1 kk 279 €; 3 kk 677 €; 6 kk 1 274 € )

12 kk valmennuksissa

kaikki kuukaudet 199,00 € / kk.

(kokonaishinta 2 388 €)

Ensimmäinen kuukausi voidaan maksaa myös 100 € varausmaksuna ja loput 179 € valmennuksen käynnistyessä. Jatkokuukaudet veloitetaan kuukausittain 199,00 €.

Mikäli kiinnostuit henkilökohtaisesta valmennuksesta, lähetä minulle viestiä jenna(at)rahabalanssi.fi, niin kartoitetaan tilanteesi ja aletaan edetä kohti parempaa taloudellista hyvinvointia. Valmennuspaikkoja on rajoitetusti.

 

Kaipaatko yksittäistapaamista?

Miten kasvatan varallisuuttani? Onko budjetti kestävä? Miten voisin aloittaa sijoittamisen? Miten lähden vyöryttämään velkojani? Miten huomioida työ- ja toimintakyky taloudellisessa tilanteessa? Haluan vaihtaa työtä tai muuttaa uran suuntaa, miten teen sen taloudellisesti kestävästi? Haluan muutosta, miten lähteä liikkeelle?

Voit myös hankkia valmennusta ja sparrausta vain silloin kun niitä tarvitset.

60 minuuttia (etätapaaminen) 129,00 €.

Etätapaamisen voit ostaa suoraan verkkokaupasta. Mieti valmiiksi millaisia toiveita ja tavoitteita sinulla on tapaamiselle ja taloudellesi. Voit ottaa minuun yhteyttä jo ennen valmennuksen lunastamista, niin kartoitetaan yhdessä tilannettasi. Kartoitus on aina maksutonta, eikä sido sinua mihinkään.

Tapaamisajan järjestämiseksi olethan yhteydessä suoraan valmentajaasi jenna(at)rahabalanssi.fi. Valmennustapaaminen järjestetään aina maksusuorituksen jälkeen.

 

 

129,00279,00

Poista
Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!