Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Maksuton 30 min konsultaatio – valmentaja Eveliina Keinänen

Varaa ilmainen oman taloutesi kartoitusaika. (KARTOITUSAJAT KESÄTAUOLLA 3.6.2024-4.8.2024)

 

Valitse tuote ostoskoriin ja lunasta sen. Tilausvahvistuksessa saat linkin suoraan ajanvarauskalenteriin, niin voit helposti varata juuri itsellesi sopivan puheluajan!

 

Eveliina Keinänen, talousvalmentaja, Rahabalanssi Oy

 

Eveliina on pankin päivittäispalveluiden parissa työskennellyt vahvan valmennus- ja ohjaustyön osaamisen ammattilainen, joka ottaa asiakkaan huomioon inhimillisellä ja ratkaisuhakuisella otteella. Lisäksi Eveliina on suorittanut opintoja psykologiasta ja osallistunut useisiin yksilötalouden valmennuksiin ja koulutuksiin.

 

Eveliina on koulutukseltaan yhteisöpedagogi, neuropsykiatrinen valmentaja ja toiminut pitkään ammatillisena kuntoutusohjaajana työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen parissa. Osaamisensa ja kokemuksensa vuoksi Eveliinan valmennusote on voimavarakeskeinen ja yksilön vahvuudet huomioon ottava.

 

Eveliina etsii myös haastaviin tilanteisiin asiakkaan kanssa ratkaisuja, oli sitten kyseessä velan tuomat tai talouden hallinnan haasteet. Eveliinan osaamisella saadaan kokonaisvaltaisesti kartoitettua asiakkaan talouden tilanne ja oikeiden toimenpiteiden avulla rakennettua kestävää ja toimivaa talouden pohjaa, joka tukee asiakkaan tarpeita ja tavoitteita.

 

Valmentamisessaan Eveliina hyödyntää keinoja, joilla myös taloudellinen toimijuus vahvistuu, taloudellinen itsetunto kohenee ja talouden hallinta on sujuvampaa.

 

Talouden ohjaustyössä Eveliina hyödyntää Rahabalanssi® -työkaluja, jotka on kehitetty asiakastarpeiden pohjalta talouden hallinnan, suunnittelun, seurannan sekä velan maksun ja sen tehostamisen tueksi.

 

Varaa ilmainen 30 minuutin puhelinsparraus Eveliinalle.

 

Eveliinan valmennukseen pääset tästä:

Talouskonsultaatio 60 minuuttia – Valmentaja Eveliina

Henkilökohtainen 3 kk talousvalmennus – Eveliina

0,00

Varasto loppu

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!