Kauppa

RAHABALANSSI™

 

II -LAATU! MoneyBOSS: Kaikki mitä tarvitset taloutesi ohjaamiseen

II- LAATUINEN MoneyBOSS KIRJA.

 

LAATUPOIKKEAMAT KIRJASSA:

  • Kirjan kaikki esimerkit ovat vuoden 2022 tasolla (eläke, viitebudjetti yms.)
  • Kirjassa on kirjoitusvirheitä, kielioppivirheitä sekä mahdollisesti hankalampia lauserakenteita

 

Kirja sisällöllisesti on ykköslaatua vastaavaa niin tiedon kuin esimerkkien, laskelmien yms suhteen. Kaikki taulukot ja asiat löytyvät kakkoslaadusta!

 

 

 

Palaute kirjasta:

 ”Olen käynyt useissa eri varallisuusvalmennuksissa, mutta sinun tyylisi ohjata lempeästi sekä toisaalta säälimättömän rehellisesti näkemään oman talouden hyvät ja toisaalta täysin kestämättömät puolet on todella arvokasta. Vasta täällä todella tajuaa, että vaikka kuinka sijoittaisi ja säästäisi, oma talous voi silti olla aikamoinen hallitsematon kaaos. Kiitos, kun autat avaamaan silmät, näkemään asiat rehellisesti ja sen lisäksi konkreettisin askelin eteenpäin.”

Katso kirja videolta:

Voisinko jo puhua Rahabalanssi-kirjasarjasta? Tervetuloa toisen kirjani pariin. Kirjojeni avulla pääset vuokraamaan ajatteluani.

Eräs asiakkaani sanoi: ”Jenna, jokaisen pitäisi hetkeksi lainata aivojasi.” Hän viittasi siihen, että minulle talouden numeerinen tarkastelu on aina ollut selkeää, johdonmukaista ja laskettavissa. Näen talouden kehityksen jopa ihan 30 vuoden päähän, vaikka se vaatiikin jo laskinta avuksi.

Kaikilla valinnoilla ja toimilla on taloudellisia vaikutuksia. Mitä enemmän talouden tarkastelua välttelee, sen voimakkaammin talous nousee seinäksi eteen. Usein voidaan ajatella, että raha on arvoista irrallinen tekijä. Talouden ajattelu ei tarkoita sitä, ettei tekisi valintoja itselle tärkeistä arvoista käsin. Se varmistaa asioiden taloudellisten vaikutusten huomioimisen ja huomaamisen.

Olen sijoittanut kompensoidakseni perhevapaan eläkemenetyksiä. Sijoittamisen avulla olen varmistanut taloudellisen pärjäämisen ja itsenäisyyden eri tilanteissa. En valmistele eroa tai ole päättänyt hintalapun mukaan haluanko lapsia. Vaan haluan tarjota itselle ja läheisilleni hyvinvointia ja mahdollisuuksia myös vastaisuudessa. Haluan muistuttaa, että oman talouden hallinta ja suunnittelu on parhaimmillaan epäitsekäs teko. Talouden hallinta auttaa vapauttamaan aikaa ja energiaa sekä elämään omista arvoista käsin.

Iso kiitos kirjan syntymisestä kuuluu puolisolleni Jarkolle, joka jo vuonna 2020 piti huolta lapsista kirjoittamismaniassani. Erityiskiitos Tiina, sinulla oli merkittävä vaikutus Rahabalanssin syntyyn juuri siinä hetkessä syyskuussa 2020! Kiitos, Elina, luettavuuskriisin pelastamisesta, Tiina ensimmäisestä oikoluvusta ja kiitos Minnalle Takuusäätiöstä keskustelusta. Kiitos kaikki te, jotka olette käyneet kanssani talouskeskustelua.

IG: @rahabalanssi_jennamattila

www.rahabalanssi.fi

#MoneyBOSS #rahabalanssi

Kirjan tiedot:

Copyright ©Jenna Mattila

Kansi, taitto ja kuvitukset Jenna Mattila

Kustantaja Rahabalanssi Oy

Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kierreselkä

Sivukoko: A5

MoneyBOSS -Kirja koostuu kahdesta kirjasta:  MoneyBOSS lukukirja: Kaikki mitä tarvitset taloutesi ohjaamiseen

Sivumäärä: 242

MoneyBOSS työkirja. 

Sivumäärä: 166

 

Kakkoslaatuisia kirjoja 100 kpl, hinta sisäänostohintaan, eli 30 €. Postit 5,80 euroa.

 

Miksi kakkoslaatuisia kirjoja on?

Pianotalo vaihtui ja tietokatkos oli aiemman kanssa. Muutin ja päivitin kirjat, mutta paino ehti toteuttaa tilausta jo.

30,00

Varasto loppu

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!