Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Budjettikirja – Tekijä: Sanna Latvala


Ennakkotilaa oma budjettikirjasi 9. painoksesta. Toimitukset 10.04.2024 alkaen.

 

”Monthly budget plan” on nyt Budjettikirja! SISÄLTÖ TAATTUA LAATUA, VAIN NIMI MUUTTUI!

 

”Syvin toiveeni on, että saat tämän työkalun avulla taloutesi täysin uusille urille, kuten minäkin sain, kun aloitin itse budjetoinnin keväällä 2020. Olin elänyt ”tili tuli, tili meni” -asenteella koko aikuisikäni, eikä minulla ollut työkaluja käyttää rahaa viisaasti. Tärkeintä oli ehtiä saada tili tyhjäksi, jotta palkkapäivänä uusi palkka mahtuisi varmasti sisään.. 😉

 

Tätä tekstiä kirjoittaessa olen saanut budjetoinnin avulla säästöön jopa 13 000 € vuodessa ja sijoittanut kuluneen kolmen vuoden aikana yhteensä 40 000 €.

 

Jos siis mietit, onko tämä Budjettikirja rahansa väärti niin lupaan, että säännöllisellä kulujen seurannalla voit saada säästöön satojakin euroja kuukaudessa, vaikka koskaan ennen tilille ei olisi jäänyt kymppiäkään.

 

Kirjan yksinkertainen ja helppo täyttö vie varmasti mukanaan! Budjettikirja (aiemmin nimellä ”Monthly budget plan”) selkeyttää tuntemaan omia numeroita, mutta se varsinainen työ,  eli itse kulujen seuranta jää sinulle. Alkuun voi olla vaikea hahmottaa omia kuukausittaisia menoja, mutta ajan kuluessa tämäkin helpottuu. Apuvälineenä voit käyttää esimerkiksi useiden pankkien tarjoamia oman talouden seurantaan tarkoitettuja sovelluksia. Mikäli sinulla on jo kokemusta budjetoinnista ja tunnet omat lukusi, pääset välittömästi alkuun.

 

Tavoite ohjaa toimintaa. Niinpä olen jättänyt tavoitteiden asettamiselle omat rivinsä. Seuraatpa sitten huonojen velkojen lyhentymistä tai säästöprosentin toteutumista, on hyvä asettaa joka kuukausi jokin konkreettinen tavoite esim. ”säästöprosentti 10 %” tai että saat säästöön 50 €. Säästöprosentin lasket säästetyn summan jaettuna kuukausi-tuloilla kerrottuna sadalla esim. 100 € /1600 € x 100 = 6,25 %.

 

Budjettikirja sisältää vuoden jokaiselle kuukaudelle oman budjetointipohjan. Voit kuitenkin aloittaa budjetoinnin myös kesken vuotta, sillä mitä pikemmin aloitat, sitä parempi. Jokaisen budjetointipohjan jälkeen löydät kaksi kulujen seuranta -sivua, joissa seuraat toteutuneita kuluja eri kululuokissa kuluvan kuukauden osalta.

 

Hyvin se menee. Äläkä luovuta heti ensimmäisen kuukauden kohdalla tai ole itsellesi liian ankara, jos suunniteltu budjetti ei toteudukaan. 🙂

 

Budjetoinnin iloa!”

– Sanna Latvala


Tilaa nyt huippusuosion saavuttanut, 1600 kpl 9 kuukaudessa myynyt budjetoinnin työkirja omaksi!

(HUOM AIEMMIN NIMELLÄ ”Monthly budget plan”)

Tutustu työkirjaan Instagramissa.

 

Toimitetaan postilla.

 

Kaipaatko tukea myös oman toiminnan muuttamiseen ja tunneostamisen vähentämiseen sekä vaikeiden hetkien taklaamiseen? koodilla ”MUUTOS” saat MoneyMindfulness -muutoksen työkalupaketin käyttöösi vain 19,90 euron hintaan samoilla postikuluilla!

Muutoksen tuki täältä

 

24,90

Vain 10 varastossa

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!