Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Monthly budget plan – budjetointikirja, tekijä: Sanna Latvala

Sanna Latvalan Monthly budget plan – budjetointikirja:

 

”Syvin toiveeni on, että tämän työkalun avulla saat taloutesi täysin uusille urille, kuten minäkin sain, kun aloitin itse budjetoinnin keväällä 2020. Olin elänyt ”tili tuli, tili meni” -asenteella koko aikuisikäni, enkä tiennyt miten muuten rahojani allokoisin. Tärkeintä oli ehtiä saada tili tyhjäksi, jotta palkkapäivänä uusi palkka mahtuisi varmasti sisään.. 😉

 

Tätä tekstiä kirjoittaessa olen saanut budjetoinnin avulla säästöön jopa 13 000€ vuodessa ja sijoittanut kuluneen kolmen vuoden aikana yhteensä 39 000€.

 

Jos siis mietit, onko tämä Monthly budget plan -budjetointikirja rahansa väärti niin lupaan, että säännöllisellä kulujen seurannalla voit saada säästöön satojakin euroja kuukaudessa, vaikka koskaan ennen tilille ei olisi jäänyt kymppiäkään!

 

Kirjan yksinkertainen ja helppo täyttö vie varmasti mukanaan! ”Monthly budget plan” neuvoo sinua täyttämään taulukoita, mutta menojen seuraaminen jää sinulle. Alkuun voi olla vaikea hahmottaa omia kuukausittaisia kuluja, mutta kuukausien edetessä omien kuluerien arviointi helpottuu. Apuvälineinä toimii esimerkiksi oman pankin erilaiset talouden tasapaino -sovellukset. Mikäli sinulla on jo kokemusta budjetoinnista ja tunnet omat lukusi, pääset välittömästi alkuun! 🙂

 

Tavoite ohjaa toimintaa! Niinpä olen jättänyt tavoitteiden asetannalle omat rivinsä. Seuraatpa sitten huonojen velkojen lyhentymistä tai säästöprosentin toteutumista, on hyvä asettaa joka kuukausi jokin konkreettinen tavoite esim. ”säästöprosentti 10%” tai että saat säästöön 50€. Säästöprosentin lasket säästetyn summan jaettuna kuukausituloilla kerrottuna sadalla esim. 100€ /1600€ x 100 = 6,25%.

 

Monthly budget plan -sisältää vuoden jokaiselle kuukaudelle oman budjetointi- pohjan. Voit kuitenkin aloittaa budjetoinnin kesken vuotta, sillä mitä pikemmin aloitat sitä parempi. Jokaisen budjetointipohjan jälkeen löydät kaksi kulujen seuranta -sivua, joissa seuraat toteutuneita kuluja eri kululuokissa kuluvan kuukauden.

 

Hyvin se menee! <3 Äläkä luovuta heti ensimmäisen kuukauden kohdalla saatikka ole itsellesi liian ankara, jos suunniteltu budjetti ei toteudukaan. :)”

 

Budjetoinnin iloa!

– Sanna Latvala

 

Tilaa nyt yli 100 kpl myyty budjetoinnin työkirja.

 

 

22,90

Varastossa

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!