Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Rahabalanssi™-budjettikurssi

Tervetuloa ottamaan oma talous haltuun!

Kurssilla saat työkalut ja ohjeet kestävän talouden suunnittelemiseen. Toteuttaminen on vain teoistasi kiinni!

Kurssilla saat myös muutoksen tueksi työkaluja, sillä rahataitojen kehittymisessä suuri merkitys on oman toiminnan muuttamisessa. Tavoite on auttaa konkreettisen tiedon lisäksi innostamaan, onnistumaan sekä motivoitumaan kohti tavoitteita

Haluan jakaa oman talouden ymmärrystä ja opettaa sinutkin luomaan kestävän kulurakenteen. Rahabalanssi™-budjettikurssilla kerron sinulle kaiken, mitä olen oivaltanut ja toteuttanut yli 10 vuoden ajan.

Kurssi toteutetaan pilottina verkossa ryhmämuotoisesti Facebookin kautta. Kurssiin kuuluu videomateriaalia sekä Excel-pohjainen työkirja (myös tulostettavassa muodossa mahdollista saada).

Kurssille voi osallistua oman aikataulun mukaan, mutta materiaali on käytettävissä vuoden loppuun saakka. Kurssilla on myös viikoittainen live 2.11 alkavalta viikolta, joissa vastaan kullakin viikolla esiin nouseviin kysymyksiin. Livet tallentuvat kurssialustalle. Kurssin aikana saat video-ohjeet budjettikurssin työkalujen käytöstä.

Kurssi kestää neljä (4) viikkoa. Jokaisella viikolla on oma käsiteltävä viikkoteema sekä teeman mukaisia tehtäviä. Uuden viikon alkaessa avautuvat uudet materiaalit ja tehtävät.

• Viikko 1: Tunne tulosi

• Viikko 2: selvitä menosi

• Viikko 3: Etsi jokaiselle eurolle paikka

• Viikko 4: Ota velasta ja taloudesta koppi

Viikkoteemojen käsittely alkaa 2.11.2020. Kurssialustalle pääsee 19.10.2020, jolloin tukimateriaalia on käytettävissä ja ladattavissa.

Kurssialustalla on tukimateriaalia muutoksen tukemiseksi esimerkiksi työkaluja ja videomateriaalia muun muassa tunteiden sekä omien lähtökohtien vaikutuksista muutokseen.

 

Kurssipaikkoja on rajoitetusti, joten varmista paikkasi nyt!

 

Huom! Viestit saattavat mennä “tarjoukset”- tai “roskaposti”- kansioon sähköpostissa.

39,90

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!