Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Rahabalanssi® Odottajan talous

Muistilista ja työkirja taloudelle

Rahabalanssi® Odottajan talous on havaituista tarpeista lähtevä työkirja odottajan talouden suunnitteluun sekä jäsentelyyn. Tämän työkirjan avulla on helppo selvittää talouteen vaikuttavia asioita sekä kirjata muistilistan avulla toimia tehdyiksi.

On olemassa hankintalistoja vauvan tarpeista sekä odotusajan ravitsemusohjeita sekä neuvolasta saatava Kelan esite etuuksista. Muuten odotusajalle ei anneta vinkkejä tai koostetta mitä kannattaa selvittää ja tehdä AJOISSA, jotta voisi esimerkiksi olla kotona pidempään hoitovapaalla.

Tässä se on, koottuna sinulle

Ennakoiva, selkeä ja testatusti toimiva tapa suunnitella taloutta uudessa elämäntilanteessa, jotta perheenlisäyksestä voisi nauttia huolettomammin. 

Saat sekä kootusti tietoa että tehtäviä, joiden avulla sinun on helpompi luoda hyvinvoiva talous niin odotusaikana kuin vauva-arjessakin.

Taloudessa ennakointi, suunnittelu ja varautuminen ovat tärkeässä roolissa. Hyödyllisiä linkkejä sekä menoerittelylistan saat erillisessä tiedostossa koottuna.

Työkirja on 12 sivuinen tulostettava PDF -tiedosto.

  • Lisäksi saat Saate -kirjeen, johon on koottu hyödyllisiä linkkejä (PDF).
  • Saat ladattavaksi “Mitä perhevapaa maksaa?” – artikkelin (PDF), jossa on hyödyllistä tietoa ja vinkkejä talouden ja hankintojen suunnitteluun
  • Saat Menoerittelylistan (tulostettava PDF -tiedosto), jonka avulla menojen selvittäminen on selkeämpää.

 

Kaikki tämä ladattavissa nyt vain 5,90 €!

 

 

9,90 5,90

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!