Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Rahabalanssi™ -pienryhmävalmennus

Miten olisi viikoittaiset rahatreffit ryhmässä?

Rahabalanssi™ -pienryhmävalmennus tarjoaa valmennusta ja tukea heille, jotka haluavat kasvattaa ja kehittää talouttaan toden teolla. Valmennuksen teema on varallisuuden kasvattaminen ja kehittäminen ja pienryhmä valmennus sopii esimerkiksi alkavalle sijoittajalle tai aiheesta kiinnostuneille. Valmennuksessa asetetaan tavoitteita taloudellisten tulosten saamiseksi ja kannustetaan onnistumisiin ryhmässä.

Kolmen kuukauden pienryhmävalmennus 149,00€ /kk /hlö

(Valmennuksessa ei toteuteta luvanvaraista sijoitusneuvontaa, eli esimerkiksi kehotuksia sijoittaa tiettyyn kohteeseen).

Rahabalanssi™ -valmennus on aina laadukasta, vastuullista ja asiantuntevaa valmennusta kohti taloudellista hyvinvointia. Valmennus auttaa parantamaan rahataitoja, lisäämään tietoisuutta niin kuluttamisessa kuin rahasuhteessakin ja etenemään konkreettisesti kohti taloudellisia tavoitteita. Olen toiminut vuodesta 2013 terveydenhuollon asiantuntijana ja ratkaisu- ja voimavarakeskeinen ote on valmennukseni ytimessä. Taloudellinen hyvinvointi on enemmän kuin talouden numerot. Sinun omat toiveet, tavoitteet ja arvot ovat lähtökohta, mikä on valmennuksen keskiössä. Valmennus on investointi itseesi ja elämääsi.

Tässä pienryhmävalmennuksessa saat:

  • Valmentajan ja asiantuntijan kulkemaan rinnallesi kohti taloudellista hyvinvointia ja taloudellista kasvua
  • Valmennuschatin kanssani sekä ryhmän kanssa
  • Rahabalanssi™ -oman talouden työkirjan 12 kuukaudelle (arvo 39,90 €)
  • Viikoittaisia tehtäviä tavoitteiden tueksi
  • Viikoittainen 60 min ryhmätapaaminen kerran kuukaudessa.
  • Valmennusta tukevia Rahabalanssi™ -työkaluja

Etätapaamiset toteutetaan ensisijaisesti Microsoft Teams -ohjelmalla ja chat-sovelluksella käytetään tietoturvallista Signal- sovellusta. Työkirjat ja työkalut ovat pääasiassa ladattavia Excel-työkirjoja.

Mikäli haluan valmennuksen tueksi kuukausittaisen yksilövalmennustapaamisen (60 min), saat tämän ja pienryhmävalmennuksen hintaan 199,00 € / kk.

Valmennuksen kokonaishinta pienryhmävalmennuksella 149,00 € / kk

(eli 447,00 €)

Kokonaishinta sisältäen yksilövalmennustapaamisen 199,00 € / kk

(eli 597 €)

Hinnat sisältää alv:n.

Mikäli kiinnostuit ryhmävalmennuksesta, lähetä minulle viestiä [email protected], niin kartoitetaan tilanteesi ja aletaan edetä kohti parempaa taloudellista hyvinvointia. Valmennuspaikkoja on rajoitetusti. Valmennus alkaa kun ryhmä täyttyy (min 3)

149,00199,00

Poista
Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!