Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Rahabalanssi® Rahataitokoulutus

Toivottu Rahabalanssi® Rahataitokoulutus on täällä!

Lukemattomia kertoja törmään haluun vaurastua. Kysyessäni toimintasuunnitelmaa tai tavoitteita talouden eteenpäin viemiseksi, on vastaus usein pitkä hiljaisuus ja huokaus. Vaikka tavoite olisi olla puolimiljonääri ennen eläkeikää, jopa 95 % puuttuu selkeä strategia ja toimintamalli, niiden tekeminen tuntuu vaikealta.

 

Jos tavoitteesi ovat isoja, haluat esimerkiksi saavuttaa taloudellisen itsenäisyyden, jossa palkkatulo ei sanele talouttasi tai jopa taloudellisen riippumattomuuden, aloita matka oikeilla asioilla. "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" -sanonta pätee erityisesti taloudessa. Tämän koulutuksen jälkeen sinun toimintasuunnitelmasi on selkeä ja tavoitteet kirkkaat. Et joudu pähkäilemään yksin, vaan saat menetelmät ja laskelmat itsellesi.

 

Moni haluaa voida taloudellisesti hyvin, vaurastua ja nauttia samalla elämästä. Se kaikki on täysin mahdollista, kun valitset asiat oikeassa järjestyksessä. Valintasi määrittävät taloutesi nykytilan ja tulevaisuuden.

 

 

Koulutus vahvistaa rahataitoja, lisää tietoisuutta talouteesi ja auttaa etenemään konkreettisesti kohti taloudellisia tavoitteita. Ratkaisukeskeinen valmennusote yhdistyy vahvaan talouden ymmärrykseen, jota sinäkin tulet oppimaan. Taloudellinen hyvinvointi on enemmän kuin talouden numerot, mutta rahan ohjaaminen oikein on vaurastumisen kivijalka. Sinun omat toiveesi, tavoitteesi ja arvosi toteutuvat taloudessasi. Sanomalla oikeille asioille KYLLÄ, voi hyvillä mielin sanoa tarpeettomille EI. Valmennus on investointi itseesi ja elämääsi! 

 

Rahabalanssi® Rahataitokoulutuksen avulla:

 • Osaat arvioida oman taloutesi nykytilaa sekä mahdollisia kipupisteitä. Näet selkeästi ohjaavatko valintasi talouttasi velkaantuvaksi, kuluttavaksi vai vaurastuvaksi. Näet mitä sinun tulee tehdä, jotta pääset taloudellisesti seuraavalle tasolle!
 • Opit vaurastuvan talouden tunnusmerkit sekä ymmärrät mihin tarpeen mukainen puskuri perustuu ja osaat tehdä laskelmat siitä, millaisen puskurin oma taloutesi tarvitsee.
 • Ymmärrät velan haitat ja hyödyt taloudelle.
 • Opit arvioimaan, missä tilanteissa velan tehostettu maksaminen on tarpeen ja milloin yhdistelmälaina on edullisempi ratkaisu.

 

Rahabalanssi® Rahataitokoulutus jakautuu kolmeen osaan, joita ovat:

 1. Oman talouden hallinta ja nykytila
  1. Toimiva budjetti
  2. Menojen ja tulojen selvittäminen
  3. Säästäminen
  4. Velan maksun tehostaminen ja maksutavan arvioiminen
 2. Talouden analyysi sekä kehityssuunta, muuttujien vaikutukset talouteen
  1. Ylijäämäinen talous
  2. Nettovarallisuus ja sen kehitys
  3. Oman unelman toteuttamisen taloudellinen näkökulma
 3. Vaurastumisen perusasiat
  1. Sijoittamisen perusteita
  2. Perusasiaa rahasto, osake ja asuntosijoittamisesta
  3. Sijoitussuunnitelman laatimisen perusteet
  4. Oman eläkkeen ja tulevaisuuden turvaaminen

 

Rahabalanssi® -koulutus on aina laadukasta, vastuullista ja asiantuntevaa valmennusta kohti taloudellista hyvinvointia ja tavoitteita.

 

Koulutus sopii sinulle, joka:

 • Hallitset jo omaa talouttasi, mutta haluat syventyä sen ymmärtämiseen.
 • Haluat saada apua tavoitteidesi kirkastamiseen.
 • Koet numeroiden pyörittämisen ja analysoinnin haastavana ja haluat työkalut tähän.
 • Olet kiinnostunut yksilötalouden ohjaamisesta ja/tai talousvaikuttamisesta ja haluat vakaata pohjaa yksilötalouden hallinnan keinoihin
 • Haluat kehittää rahataitojasi edelleen.
 • Haluat löytää oman taloutesi mahdollisuudet ja teilata esteet, jotka vaikuttavat vaurastumiseesi
 • Haluat asettaa isoja taloudellisia tavoitteita, mutta konkreettinen suunnitelma ja vaurastumisen toimintasuunnitelma jää aina tekemättä
 • Haluat korvata fiilispohjaista talouden hallintaa tavalla nähdä ja hallita taloutta kuin ammattilainen.

 

Koulutus jakautuu kolmeen koulutusjaksoon, joissa kussakin (etä)ryhmäkoulutustilaisuus, ennakkotehtävään sekä välitehtäviin. Lisäksi tehtäviä käydään läpi yksilöllisesti kouluttajan kanssa sähköpostitse. Koulutuksen ajan käytössä on ryhmä-chat koulutukseen osallistujille.

 

Koulutukseen osallistuja saa Rahabalanssi® Valmentajan taloustyökalun käyttöönsä sekä Rahabalanssi® Oman talouden työkirjan ja Rahabalanssi® Sijoittajan työkirjan. Työkirjat ovat Excel -työkirjoja.

 

Koulutuksen ryhmätilaisuudet toteutuu Microsoft Teamsin kautta.

 • Ensimmäinen ryhmäkoulutusaika on 20.5. klo 17-19.00.
 • Toinen ryhmäkoulutusaika on 17.6.2021
 • Kolmas ryhmäkoulutusaika 15.7.2021.

 

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa kaikki irti taloudestasi ja kehittää osaamistasi. Tämä koulutus antaa pohjaa myös taloudellisen hyvinvoinnin valmennustyölle sekä talousvaikuttamiselle sekä -bloggaamiselle. Mikäli tavoitteesi on toimia valmennustyössä, suosittelen koulutuksen lisäksi 1-2 yksilövalmennustapaamista.

 

Koulutuksen hinta on 199 € / kk, eli kokonaishinta on 597 €. Hinnan voit maksaa 1 - 5 erässä. Ilmoittautua mukaan voit 10.5 saakka!

 

Paikkoja koulutukseen on vain 15, joten varmista omasi ilmoittautumalla mukaan jo tänään. Ilmoittaudu [email protected] tai varmista paikkasi varausmaksulla alta. Varausmaksu on 1/5 valmennuksen kokonaishinnasta. Se vähennetään loppusummasta.

 

Vaurautta tehdään enemmän taidoilla kuin euroilla!

119,40

Varastossa

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!