Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Rahabalanssi® Sijoittajaksi – verkkovalmennus

Jos laitat 1000 € sivuun nyt, haluatko sen olevan 20 vuoden kuluttua 3800 € vai 739 €?

Tämä valmennus on loistava startti talouden kasvuun ja kehittymiseen. Valmennuksessa saat tietoosi muun muassa 3 syytä, miksi kaikkien olisi hyvä sijoittaa.

Todellisuudessa kuitenkin vaurastumisen kaava on sama kaikille. Laita raha työhön puolestasi. Rahaa ei tarvitse olla edes satasia kuukausittain sijoitettavaksi, jotta tuotosta pääsee nauttimaan.

Saat tietoa ja inspiraatiota varallisuuden kasvattamiseen. Valmennuksen oppeja noudattamalla voit kasvattaa varallisuuttasi määrätietoisesti. Sijoittajan paras ystävä on aika, aloita siis ottamalla  ensimmäinen askel ja panostamalla osaamiseesi.

Tämän valmennuksen aikana ja jälkeen olet valmiimpi ryhtymään toimeen. Valmennus sopii hyvin myös jo aloittaneille sijoittajille, jotka haluavat lisätä osaamistaan ja ymmärrystään rahasto-, osake- ja asuntosijoittamisesta.

Jennan 60 minuutin Instagram-live sijoittamisesta:

katso tästä

Olen rakentanut aloittajan ja sijoittamisesta kiinnostuneen tarpeista lähtevän verkkovalmennuksen. Valmennus on verkkovalmennus, joka jakaantuu neljän (4) viikon teemoihin:

 • Vko 1: Miksi jokaisen tulisi sijoittaa? Sijoittamisen ja vaurastumisen taustaa ja toimintaperiaatteita
 • Vko 2 Opitaan mikä on pörssi, indeksi, arvopaperi ja alustava sijoitussuunnitelman teko
 • Vko 3 Osake ja rahastosijoittaminen + verotus
 • Vko 4: Velkavipu sijoittamisessa sekä asuntosijoittaminen
 • Bonus:
  • Kysy + vastaa livewebinaarit viikoittain.
  • Mitä lisätuloja lähes jokainen voi saada?
  • Kuullaan, miten Jenna on kasvattanut hieman yli kolmessa vuodessa sijoitussalkkunsa 0 eurosta 15 000 euroon.

Sisällössä sijoituskohteina käsitellään rahastoja, osakkeita ja asuntoja. Valmennus ei sisällä luvanvaraista sijoitusneuvontaa, vaan yleistietoa aiheista sekä valmentajan omia kokemuksia ja ajatuksia. Valmennuksessa ei siis kerrota mihin sinun tulee sijoittaa, mutta saat tietoja ja apukeinoja, jotta pystyt tekemään päätöksiä itse.

Valmennus toteutetaan pilottina 7.12. alkaen. Pilotti toteutetaan Facebookin kautta, jotta palautteen antaminen on nopeaa ja helppoa. Valmennusryhmä on avattu!

Materiaalit jaksottuvat neljälle (4) viikolle, mutta niitä voi käyttää pidempään. Neljän viikon aikana on myös viikoittainen livelähetys. Kurssin voi toteuttaa täysin omaan tahtiin. Materiaalit ovat osallistujien käytössä huhtikuun 2021 loppuun. Valmennusryhmään ei pääse mukaan enää sen alettua.

Valmennus sisältää myös sijoittajan työkirjan käyttöohjeineen (Excel-työkirja, arvo yksin 19,90 €). Valmennusmateriaalit ovat pääasiassa videoita.

Kurssipaikkoja on rajoitetusti, joten varmista paikkasi nyt!

 

Huom! Viestit saattavat mennä “tarjoukset”- tai “roskaposti”- kansioon sähköpostissa.

44,90

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!