Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Rahabalanssi® Vakavarainen koiranomistaja

 

Työkirja lemmikinomistajan arkeen

Työkirja mahdollistaa kulurakenteiden hahmottamisen sekä tulevien kustannusten ennakoinnin ja auttaa sinua konkreettisten kuukausisäästösuunnitelmien avulla varautumaan tuleviin luustokuvauksiin, kisalisenssimaksuihin sekä muihin odotettavissa oleviin kustannuksiin. Voit halutessasi luoda myös säästöohjelman, jonka avulla varautuminen esimerkiksi tuleviin, mutta suunnittelemattomiin eläinlääkärikustannuksiin onnistuu.

Työkirja on Excel -pohjainen ja se on suunniteltu tietokoneella käytettäväksi. Mobiililaitteet ja tabletit eivät tue suojattuja tiedostoja. Kyseessä on ainutlaatuisella tavalla toteutetut, älykkäät taulukot, jotka auttavat hahmottamaan kokonaisuuksia tehden laskutoimitukset ja säästösuunnitelmat syöttämiesi lukemien perusteella.

Kokonaisuus on rakennettu yhteistyössä Rahabalanssi® ja Purematta Paras -median kanssa, jolloin siinä yhdistyy koiranomistajan arkielämää käsittelevän Purematta Paras -blogimedian kokemukset huomioon otettavista ja erityisesti juuri lemmikinomistajia koskettavista aihealueista.

 

Jokaisesta myydystä työkirjasta lahjoitetaan 1 € Oikeutta Eläimille Ry.

Tutustu:
>> Purematta Paras -koiranomistajan lifestyle-blogi

19,90

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!