Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Rahabalanssi® Varallisuustyökalu ja omavalmentaja

Oman varallisuuden kehityksen näkeminen ja tavoitteiden laatiminen sekä konkreettisten muutoskohteiden löytämien ei ole ollut näin selkeää aikaisemmin. Voimme haaveilla lyhyen aikavälin säästökohteista ja laatia säästösuunnitelman aika vaivattomasti. Entä jos tavoitteena onkin turvata omaa tulevaisuuttaan tavoitteellisella varallisuuden kehittämisellä? Miten rakentaa itselleen taloutta jo tänään sellaiseksi, että esimerkiksi haave eläkepäivistä aurinkorannoilla toteutuu kestävästi? Tai miten rakentaa sellainen varallisuus, jonka turvin lyhentää merkittävästi omaa työaikaa? Tai jopa saavuttaa pysyvä taloudellisen riippumattomuuden tila, jossa omat elinkulut katetaan täysin oman varallisuuden tuotoilla ja sen turvin?

 

Rahabalanssi® Varallisuustyökalu on excel-pohjainen työkalu, johon oman talouden nykytilan tiedot syöttämällä saat valmiin analyysi taloutesi nykytilasta sekä talouden kehitysnäkymät aina 30 vuodelle.

 

Tekemäsi analyysi- ja taloustyökalu on minun mielestäni aivan I-H-A-N-A! Olen joskus uppoutunut useammaksi tunniksi miettimään, suunnittelemaan ja haaveilemaan erilaisia vaihtoehtoja, miten raha-asiani voisivat mennä eri skenaarioissa. Työkalu on tosi laaja ja se riittää todella pitkälle – sekä oman talouden hallinnassa ja suunnittelussa että myös mahdollisen vaurastumisenkin polulla, sijoittaa sitten pörssiin tai asuntoihin. 

 

Varallisuustyökalun käyttäjä

 

 

Tämä on työkalu, joka tuo taloudellisten mahdollisuuksien näkemisen ihan jokaisen saataville.  Omien taloudellisten tavoitteiden laatiminen ja mahdollisuuksien näkeminen täytyy olla selkeää, motivoivaa ja konkreettista.

 

Kun aloitat käyttämään varallisuustyökalua, suosittelen sinua etenemään järjestyksessä. Kun täytät ja käytät työkalua, ota tarkasteluun samalla kulloisenkin taulukon omavalmennus video, jonka avulla saat parhaan mahdollisen hyödyn sekä tiedon käyttöösi. Omavalmennus auttaa sinua itseäsi oppimaan ja opettelemaan oman taloutesi tulkintaa , löytämään muutoskohteita sekä tekemään toimenpiteitä tavoitteidesi saavuttamiseksi. Upeaa matkaa taloutesi kanssa!

 

 

Omavalmentaja on läpi työkalun mukanasi kulkeva ohjaus, joka toteutuu videoin. Omavalmentaja opastaa työkalun käytössä sekä antaa sinulle keinot saada kaikki työkalusta irti. Näin voit tarkastella omaa talouttasi objektiivisemmin, nähden muutoskohteet ja mahdollisuudet, kuten taloudellisen hyvinvoinnin valmentajakin taloutesi näkee.

 

Omavalmentaja -osio kattaa 13 videota sekä 5 bonus- videota.

 

Työkalu on Excel-pohjainen, joka toimii myös muissa taulukkolaskenta ohjelmissa. Työkalua voi käyttää myös mobiililaitteilla, mutta sen laajuuden vuoksi helpoin työkalua on käyttää tietokoneella. Ohjevideot vaativat toimiakseen internet yhteyden. Videoita ei ole tekstitetty.

 

Bonusmateriaalin avulla saat vieläkin enemmän irti varallisuutesi kehityksen seurannasta ja tavoitteidesi arvioimisesta. Sen sijaan, että laskisit nettovarallisuustavoitetta taloudellisen riippumattomuuden avulla, bonusmateriaalissa näytän, miten voit huomioida tavoitteeseesi sekä inflaation että verot. Lisäksi näet tilanteesi, jolloin varallisuutesi ei koskaan hupene tai voit etsiä sen tason, jossa elinaikanasi itse kulutat oman varallisuutesi elinkulusi kattamalla ja haaveesi toteuttamalla.

 

Saat tilausvahvistuksessa ohjeet siitä, miten pääset heti käyttämään Omavalmentaja materiaalia.

 

224,00

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!