Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Talouskonsultaatio 60 minuuttia – Valmentaja Eveliina

Tukea oman talouden läpikäymiseen ja tarkasteluun

Varaa 60 minuutin talouskonsultaatio talousvalmentajamme Eveliina Keinäsen kanssa.

 

Kuka: Eveliina Keinänen

Talousvalmentaja, Rahabalanssi Oy

 

Eveliina on pankin päivittäispalveluiden parissa työskennellyt vahvan valmennus- ja ohjaustyön osaamisen ammattilainen, joka ottaa asiakkaan huomioon inhimillisellä ja ratkaisuhakuisella otteella. Lisäksi Eveliina on suorittanut opintoja psykologiasta ja osallistunut useisiin yksilötalouden valmennuksiin ja koulutuksiin. Eveliina on koulutukseltaan yhteisöpedagogi, neuropsykiatrinen valmentaja sekä työvalmentaja ja toiminut pitkään ammatillisena kuntoutusohjaajana työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen parissa. Osaamisensa ja kokemuksensa vuoksi Eveliinan valmennusote on voimavarakeskeinen ja yksilön vahvuudet huomioon ottava.

Eveliina etsii myös haastaviin tilanteisiin asiakkaan kanssa ratkaisuja, oli sitten kyseessä velan tuomat tai talouden hallinnan haasteet. Eveliinan osaamisella saadaan kokonaisvaltaisesti kartoitettua asiakkaan talouden tilanne ja oikeiden toimenpiteiden avulla rakennettua kestävää ja toimivaa talouden pohjaa, joka tukee asiakkaan tarpeita ja tavoitteita. Valmentamisessaan Eveliina hyödyntää keinoja, joilla myös taloudellinen toimijuus vahvistuu, taloudellinen itsetunto kohenee ja talouden hallinta on sujuvampaa.

Talouden ohjaustyössä Eveliina hyödyntää Rahabalanssi® -työkaluja, jotka on kehitetty asiakastarpeiden pohjalta talouden hallinnan, suunnittelun, seurannan sekä velan maksun ja sen tehostamisen tueksi.

 

Ajan sopimiseksi ja valmennuksen aloittamiseksi lähetä viestiä [email protected]

129,00

Varasto loppu

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!