Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Kartoituspuhelu- päävalmentaja Jenna Mattila

Voima, vapaus, vauraus

 

  1. Voima = Teet päätöksiä ja toimit elämässä esteistä ja haasteista huolimatta
  2. Vapaus = Toimit omista arvoista, toiveista ja unelmistasi käsin. Sinä käsikirjoitat elämäsi
  3. Vauraus = Sinulla on kaikki resurssit toteuttaa juuri sitä elämää ja arkea mitä sinä itsellesi haluat!

 

Kulje matkasi voimakkaana ja vapaana vaurauteen!

 

Jenna Mattila on päämäärätietoinen ja loputtomasti mahdollisuuksia näkevä valmentaja ja  numerovelho. Jenna ohjaa taloutta kuin kannattavaa liiketoimintaa ja ohjaa siihen myös muita. Jennan tapa kohdata ihminen inhimillisesti ja löytää kokonaisvaltaisesti palveleva ja toimiva ratkaisu juontuu työterveyshuollon asiantuntijuuteen. Inhimillinen ja samalla napakka ja varma ote valmentajana on saanut asiakkaita toistuvasti kiitosta.

 

Numerot ja sen myötä talous, talouden strategiat, kasvu ja kehitys ovat Jennalle palikoita jotka saadaan rakennettua oikealla tavalla tuottamaan toivotun lopputuloksen. Ajattelusta ja toimintatavasta Jenna on saavuttanut taloudellista menestystä muun muassa ostamalla vain 19- vuotiaana oman ensiasunnon palkkatyöstä kerryttämiensä säästöjen turvin. Lisäksi Jenna aloitti sijoittamisen juuri ennen kotiäidiksi jäämistään 2017 elokuussa ja 3 vuotta myöhemmin vuoden 2021 joulukuussa sijoitussalkku oli ylittänyt 27 000 euroa. Vasta 2021 elokuussa Jenna palasi perhevapaalta ja kotiäitinä olemisesta työelämään.

 

Yrittäjänä Jenna on rakentanut omasta intohimostaan ammatin ja kannattavaa liiketoimintaa. Jenna on kasvattanut johdonmukaisesti liikevaihtoaan ja mahdollistanut itselleen palkan liiketoiminnastaan heti täysipäiväiseksi yrittäjäksi ryhtymisen jälkeen. Jenna on myös tehnyt kaksi omakustannekirjaa ja myynyt omakustanteitaan yli 30 000 eurolla 5/2022 jälkeen.

 

Jennan osaaminen ja strateginen ajattelu ei kuitenkaan ulotu omaan talouteen tai liiketoimintaan, vaan se on keskeinen osa palvelua ja asiantuntijuutta, mitä Jenna asiakkailleen antaa. Jennan ohjauksessa asiakkaat ovat kehittäneet nettovarallisuuttaan yhteensä jo lähes miljoonalla eurolla. Jennan puolen vuoden valmennuksessa asiakas kasvatti kuukausittaisia tulojaan yli 1000 eurolla. Jenna laski asiakkaalle 600 000 € varallisuusstrategian ja puolessa vuodessa asiakas toteutti toimenpiteen strategian mukaisesti ja varallisuustavoitteen täyttymiseksi.

 

Olet sitten yrittäjä tai tuloksiin ja kasvuun tähtäävä, Jennan Vapaus, voima ja vauraus- strategia on malli, jossa et kysele lupaa elää elämääsi ja toteuttaa itseäsi. Sytytä itseesi liekki, ala elää unelmaasi ja luo itsellesi esteistä vapaa ja vauras, unelmiesi mahdollistava elämä!

 

 

Kartoitusajat ovat taas saatavilla! Aloita vastaamalla kyselyyn:

Täytä kysely ja maksuttomaan kartoitukseen

0,00

Varasto loppu

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!