Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Yrittäjän kannattavuus- ja talouskonsultaatio

Yrityksen kasvu ja kehittyminen ohjautuu sokkona metsässä, ellei sitä tehdä myös faktojen ja mitattavien asioiden, eli talouden ja lukujen valossa.
En ohjaa nopeisiin pikavoittoihin vaan pitkäjänteisiin tuloksiin ja laajemman potentiaalin tunnistamiseen!
Autan myös samalla hallinnoimaan bisneksen rahavirtoja. Tehokkaan ja toimivan työkaluni avulla teet helposti tavoitteet ja omat lomasuunnitelmat yrityksesi kassavirtaan.
Kaiken voi muuttaa numeroiksi ja numeron toiminnaksi.
Työkalu on testattu ja konsultaationi on tuottanut asiakkailleni jopa tuhansien myynnin kuukaudessa.
Saat 2 tunnin henkilökohtaisen tapaamisen aikana kirkastusta, tehostusta ja selkeyttä toimintaan ja liikevaihdon rakentumiseen! Tapaaminen sisältää kassan hallinnan työkalun talouden suunnitteluun ja seurantaan!
Laita viestiä [email protected] tai 0505673587.

 

”Jennan avulla yritykseni teki ennätysmyynnin ja viikossa löin lukkoon 10 000 eurolla diilejä.”

– Päivi, kolmiokuudelle- brändi

 

”Kävimme Jennan kanssa parin tunnin tapaamisen aikana läpi yritykseni kassabudjettia. Kirjattiin ylös menot, tulot ja arvioitiin muutamia eri skenaarioita; mitä jos näitä tuloja ei tulekaan tai mitä jos tuloja tuleekin enemmän. Kaikki tämä lukujen läpikäynti vaikuttaa omaan yksinyrittäjän epävarman talouden sietämiseen. Kun tiedän menot ja tulot – tiedän paljonko tililläni on missäkin kuussa rahaa. Tärkein oivallus oli se, paljonko missäkin kuussa täytyy myydä palveluita, jotta kassa pysyy tasapainossa.

Tapaaminen Jennan kanssa oli äärimmäisen motivoiva ja tarpeellinen. Jokaisella yrittäjällä pitäisi olla käytössään Jennan laatima yrityksen kassabudjetti-pohja, joka paitsi helpottaa stressiä, myös skaalautuu hienosti erilaisiin tulevaisuuden skenaarioihin.”

– Sini Immonen, Sini.zen Oy

 

”Minä olen ihan koukussa tuohon kassabudjetti-työkaluun. Olen löytänyt monta tapaa, miten voin sitä hyödyntää. Käytän pääsääntöisesti mobiilina sitä kokonaan, että saan nopeasti merkattua tilausta tehdessä menoihin tai toteutumaan mitä tilille on tullut tilityksiä. Mä oon ollut yrittäjä yli 20v, mutta veikkaisin et mun adhd-aivot nimenomaan tarvii tätä ja selkiyttää monta asiaa. Ihme, että en ole joutunut niin sanotusti maksuvaikeuksiin sen vuoksi, että en oo osannut budjetoida mitään.
Eli, iso kiitos tästä!!! 🌹”

  • parturikampaaja, yrittäjä

 

Voit ottaa minuun yhteyttä jo ennen valmennuksen lunastamista, niin kartoitetaan yhdessä mikä sinua palvelee parhaiten. Henkilökohtainen 120 minuutin tapaaminen toimii myös tilanteeseen, jossa kaipaat konkreettisesti apua ja tukea oman taloudellisen tilanteen selvittämiseen. Tapaamisajan järjestämiseksi olethan yhteydessä suoraan valmentajaasi jenna(at)rahabalanssi.fi. Valmennustapaaminen järjestetään aina maksusuorituksen jälkeen.

 

Tapaamiset arkisin 8-16.00

558,00

Varastossa

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!