Rahabalanssi®

Säästäminen, budjetointi, rahataidot, sijoittaminen 

Vaurastu taidoillasi – webinaari 18.11. klo 17.00 (paikkoja rajoitetusti)

mennessä | 27.10.2021 | Ajankohtaista | 0 Kommenttia

Saan säännöllisesti yrittäjyyteen sekä vaurastumiseen liittyviä kysymyksiä. Vaikka onnistumisen kannalta tieto ja teknisten asioiden selvittäminen on tärkeää, kaikkein tärkeintä on aloittaa. Innostua, inspiroitua ja onnistua.

 

Aloittamisen merkitys piilee siinä, että epäonnistuminen on 100 % varmaa, jollei edes aloiteta ja yritetä. Mutta yrityksen lopputulema voi aina olla onnistumisen. Mitä enemmän yrität ja teet sen todennäköisemmäksi ja jopa vääjäämättömämmäksi onnistuminen tulee.

 

Vaurastu taidoillasi – webinaarin olen luonut erityisesti näyttämään mahdollisuuksia, saamaan innostusta ja kipinää tekemiseen, jotta teet asioita, joiden seurauksena et ajan myötä voi kuin onnistua.

 

Olen itse opetellut täysin nollasta excel:in käytön. Ja kun sanon täysin nollasta, todella tarkoitan sitä. En osannut laskea oikein 1+1 kaavaakaan! Tarve Excel:lle tuli velkavyörytyssuunnitelmien teosta jo vuonna 2019. Aluksi huhuilin apua ja sain apua ja ajatuksia excel:n toteutuksesta Juhani Hakkaraiselta, kiitos hänelle. Sain häneltä valmiita taulukoita, joita en rehellisesti sanoen osannut hyödyntää. Edelleenkään en osannut käyttää Excel:iä. Lähestyin myös Takuusäätiötä ja kysyin, onko olemassa valmiita pohjia tai ohjelmia tarpeeseen, ei ollut. Tarkoitus oli saada apua omiin velkavyörytyksen laskelmiin.

 

Excelin avasin reilu vuosi sitten ajatuksena, että kaikki se osaaminen ja ymmärrys täytyy saada päästä valmiisiin kaavoihin. Laskin päässä ja laskimella monipuolisia velkavyörytyksiä, joiden laskeminen kuitenkin vei aikaani jopa 8-16 tuntia. Kun aloin opetella oli mieheni suuri tuki. Kuljimme tasolla, “klikkaa tuo solu hiirellä, kirjoita yhtä kuin merkki ja kaava”. Aloin opettelemaan ja googlaamaan ankarasti Excel:n käyttöohjeita, selvittääkseni miten tarvitsemiani kaavoja rakennetaan. Pikkuhiljaa se alkoi aueta. Opettelin ja tein. Paljon. Huonoja ja käyttökelvottomia versioita vieläkin enemmän. En valehtele, jos sanon, että uuden taidon opettelu tämän hetken tasoon ja valmiisiin työkirjoihin on vienyt aikaani useamman 100 työtuntia.

 

Kun kelataan viime kesästä tähän päivään mitä kymmenet (jopa sadat) työtunnit ovat minulle mahdollistaneet. Uuden taidon hallinnan, jota voin hyödyntää edelleen. Tällä hetkellä olen tehnyt jopa “mittatilaus-Exceleitä” kanssayrittäjille. Olen luonut useita taloutta helpottavia Excel- pohjaisia työkirjoja sekä monipuolisia työkaluja aina verkkovalmennuksiin saakka, joissa Excel on mukana. Nämä taidot ovat tuottaneet minulle vuodessa jo 8 000 €!

 

Olen nähnyt paljon vaivaa ja aikaa, joka tuottaa nyt hedelmää, myös taloudellisesti. Jos tämän taidon opettelu tuottaisi minulle vuosittain jatkossakin 8000 €, tarkoittaisi lisätulojen sijoittaminen 30- vuodessa sijoitettuna yli 700 TUHANNEN euron sijoituspottia!

 

Vaurastu taidoillasi – Webinaarissa en opeta sinua excel-mestariksi, vaan kerron, miten oma osaaminen (tai uuden taidon opettelu ja hallitseminen) voidaan muuttaa tuloksi, skaalattavaksi ja passiiviseksi tulovirraksi ja tulo edelleen sijoitettuna jopa merkittäväksi varallisuudeksi. Webinaarissa saat KIPINÄÄ varallisuuden kehittämiseen, osaamisesi tuotteistamiseen ja passiivisiin tulolähteisiin. Sijoittamalla aikaasi, opit. Voit kääntää aikasi ja oppisi tuloksi ja tulosi vauraudeksi!

 

Tule mukaan webinaariin!

 

Webinaari tallennetaan, joten pääset tallenteen avulla palaamaan asiaan, mikäli ajankohta ei sinulle sovi. Webinaari herätti Instagramissa runsaasti kiinnostusta. Osallistuminen on lunastettavissa NYT. Pääset mukaan lunastamalla paikkasi alla olevan linkin kautta. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea, viidennes paikoista on täytetty. Early Bird hinta on voimassa 1.11.2021 saakka!

 

Varmista osallistumispaikkasi

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jenna Mattila

Mottoni on "ei ne isot tulot vaan tietoiset menot". Olen 31-vuotias vaimo, yrittäjä ja sijoittaja sekä hifisti pihi kotiäiti.

Uutta blogissa

Neljässä vuodessa + 70 000 € sijoituksiin?

Neljässä vuodessa + 70 000 € sijoituksiin?

Disclaimer: Kirjoituksen mainittuja sijoituskohteita ei tule tulkita sijoitussuosituksiksi, eli kehotuksesi, merkitä tai myydä mainittuja kohteita. Sijoittaja vastaa aina itse sijoituspäätöksistään. Kirjoitus sisältää myös mainoslinkin, joka on merkitty *-tunnisteella...

lue lisää

Arkisto

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!