Valmentaja

Jenna Mattila

Rahabalanssi Oy

 

TALOUDELLISEN HYVINVONNIN VALMENTAJA JA RAHATAITOJEN KEHITTÄJÄ

Olen 31- vuotias äiti, vaimo, työterveyshoitaja, valmentaja, yrittäjä ja piensijoittaja. Olen ostanut ensiasuntoni 19-vuotiaana. Lisäksi olen säästänyt sekä sijoittanut tuhansia euroja ilman lisätuloja ollessani kotiäitinä.

En säästä rahaa rahan itsensä vuoksi, vaan sen tuomien mahdollisuuksien takia. Raha antaa vapauden elää omien arvojen ja tavoitteiden mukaisesti. Raha tuo turvaa ja toimii mahdollistajana.

Aluksi aloitin säästämisen ollakseni lasten kanssa kotona mahdollisimman pitkään. Lasten myötä arvomaailmani muuttui edelleen ja kulutus väheni. Se väheni myös ympäristösyistä sekä ajankäytön vuoksi.

AUTAN SINUA PARANTAMAAN TALOUTESI TILAA JA TUEN SINUA KOHTI OMIA TAVOITTEITASI

Mottoni on “ei ne isot tulot, vaan tietoiset menot”. Autan sinuakin kehittymään hifisti pihiksiHifisti pihi on tietoinen rahankäyttäjä, joka panostaa itselle tärkeisiin asioihin. Tavoitteiden saavuttamiseksi rahataidoilla on suurempi merkitys kuin rahamäärällä.

Tuen sinua matkallasi tietoisemmaksi rahankäyttäjäksi, jolloin menojen selvittämisen, seuraamisen ja suunnittelemisen kautta opit säästämään rahaa ja ennakoimaan kuluja. Valmennustani voi käyttää kaikenlaisten taloudellisten tilanteiden kehittämiseen, on painopiste sitten velkojen makussa tai varallisuuden kasvattamisessa.

Taloudellinen hyvinvointi

Taloudellisen hyvinvoinnin vaikutukset ovat osa kokonaisvaltaista elämänlaadun ja mielen hyvinvointiaOlen matkalla mukana tukemassa kohti tilannetta, jossa raha ei enää aiheuta stressiä, vaan sen avulla toteutetaan itselle merkityksellisiä asioita.

Rahataidot

Rahataidoilla on merkittävä vaikutus niin säästämiseen kuin vaurastumiseenkin. Rahataitojen kehittyminen ovat valmennusteni ytimessä. Hyvillä rahataidoilla voit edetä kohti tavoitteitasi!

Sinä keskiössä

Minulle on tärkeintä, että sinä onnistut. Tavoitteet lähtevät sinusta, minä annan avaimia ja työkaluja onnistumiseen! Henkilökohtainen valmennus on aina sinun tarpeillesi räätälöityä.

Asiakaskokemuksia

“Järjestin Leidit Brunssilla -tapahtuman Seinäjoella, jossa Jenna oli puhujavieraanani. Jennan olemus oli niin luontevaa, että saimme nopeasti tapahtuman tunnelman juurikin siihen mihin halusimme: rento, mutta ammattimainen. Hänen kanssaan yhteistyö sujui mutkattomasti jo ennen kuin tapasimme kasvotusten; yhteydenpito oli vaivatonta ja pääsimme helposti yhteisymmärrykseen asioista kuten ohjelman sisältö ja esim. koronatilanne ja sen mahdolliset vaikutukset tapahtuman toteutukseen.

Sovimme jo alustavasti, että teemme jatkossakin yhteistyötä – Jenna Mattilaa voin siis käsi sydämellä suositella jokaiselle sekä kuluttajalle että yrittäjälle!”

– Leidit Brunssilla perustaja, Rebekka Bwanga-Koba

Valmennuksen aikana sain selkeyden henkilökohtaisen talouden ja yrityksen talouden välille. Valmennuksessa minut yllätti omat tunteet ja käyttäytyminen rahan suhteen. Monet asiat juontavat lapsuuteen ja nuoruuteen. Esiin tuli asioita, joita en ollut osannut ajatella. Nämä asiat, kun kävi läpi, suhde rahaan ja talousasioihin tuli paljon yksinkertaisemmaksi ja tehokkaammaksi. Valmennuksessa saa kattavan opastuksen käytännön asioihin ja psyykkisen puolen valmennusta. Minä pidin valmennuksesta ja suosittelen valmennusta kaikille, joita vähänkään mietityttää raha-asiat. ” – Heli, yrittäjä, 34v

“Kammoksuin exceliä heti kättelyssä mutta huoli oli turha. Jenna on saanut aikaan uskomattoman helpon työkalun, millä seurata taloutta ja mihin se raha menee ja tulee”

– Rahabalanssi® Tasapainoon verkkovalmennuksen osallistuja

 

”Aloittaessani rahabalanssin yksilövalmennuksessa, oli talouteni ajautunut kohtalaisiin vaikeuksiin heikkojen rahankäyttötaitojeni vuoksi. Maksuhäiriömerkintöjä ei vielä onneksi ollut, mutta jossain vaiheessa ilman rahabalanssin apua niitä olisi varmasti ollut tiedossa. Minulla on säännölliset palkkatulot, mutta olin ajautunut elämään yli varojeni. Olin opettanut itseni nojaamaan luottokorttiin taloudenhallinnassa, ja yksi kulutusluottokin auto- ja asuntolainan lisäksi jo löytyi. Tunsin häpeää ja pettymystä itseeni aina kun mietin taloudellista tilannettani. Lisäksi koin taloudellisen tilanteeni osittain seisovan unelmieni esteenä. Päätin jo heti alussa tunnustaa kaikki raha-asiat kaikenlaisia epäonnistumisia ja huonoja valintoja myöten rahabalanssin valmentajalle, Jennalle. Hän ei tuomitse, vaan ohjaa määrätietoisella ja vahvalla otteella muuttamaan suuntaa ja tottumuksia. Jo tämän ensimmäisen kuukauden aikana olen saanut aikaan konkreettisia muutoksia; kaikki luotot ja lainat (pois lukien asuntolaina) on nyt yhdistetty, eikä uutta velkaa enää päästetä kertymään. Elämänhallintaan liittyviä itselleni tärkeimpiä asioita on kirjoitettu paperille, ja tavoitteet on asetettu. Olen myös ymmärtänyt, että taloudenhallinta on iso osa elämänhallintaa. Epäonnistumisia on jo tullut, ja tulee varmasti jatkossakin. Tunneskaala on valtava, mutta sekin kuuluu muutosprosessiin. Rahabalanssin yksilövalmennus ei anna valmiita vastauksia varmaan muutokseen ja tee työtä valmennettavan puolesta, vaan työ on jokaisen tehtävä itse. Kyse ei ole määränpäästä, vaan matkasta. Jenna tekee valmennusta täydellä sydämellä, ja antaa itsestänsä 110%. Odotan innolla matkan jatkumista, ja harkitsen jo tässä vaiheessa valmennuksen jatkamista tämän 3kk jälkeenkin.”

 

-Tiina

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!