Valmentaja

Jenna Mattila

Rahabalanssi Oy

 

TALOUDELLISEN HYVINVONNIN VALMENTAJA JA RAHATAITOJEN KEHITTÄJÄ

Olen 31- vuotias äiti, vaimo, rahavaikuttaja, – puhuja, valmentaja, yrittäjä, sijoittaja ja taustaltani työterveyshoitaja. Olen innostanut, inspiroinut, valmentanut ja kouluttanut kanavieni ja valmennusteni sekä tuotteideni kautta jo tuhansia ihmisiä kohti taloudellista hyvinvointia ja varallisuuden kehittymistä. Yksilövalmennusasiakkaani ovat säästäneet keskimäärin 1000 € kolmen kuukauden aikana avullani ja silti luopumatta mistään oikeasti tärkeästä.

En säästä rahaa rahan itsensä vuoksi, vaan sen tuomien mahdollisuuksien takia. Raha antaa vapauden elää omien arvojen ja tavoitteiden mukaisesti. Raha tuo turvaa ja toimii mahdollistajana. Ja tätä viestiä vahvistan jokaiselle. Jokaisella on oikeus taloudelliseen hyvinvointiin.

Raha tehdään enemmän taidoilla kuin euroilla. Olen itse ostanut ensiasuntoni 19 -vuotiaana ilman perintöä tai pankin lisäksi muita rahoittajia. Omilla valinnoilla ja säästöillä. Lisäksi olen pystynyt säästämään ja sijoittamaan viisinumeroisen summan kotiäitivuosina.

AUTAN SINUA PARANTAMAAN TALOUTESI TILAA JA TUEN SINUA KOHTI OMIA TAVOITTEITASI

Mottoni on “ei ne isot tulot, vaan tietoiset menot”. Autan sinuakin kehittymään hifisti pihiksiHifisti pihi on tietoinen rahankäyttäjä, joka panostaa itselle tärkeisiin asioihin. Tavoitteiden saavuttamiseksi rahataidoilla on suurempi merkitys kuin rahamäärällä.

Tuen sinua matkallasi tietoisemmaksi rahankäyttäjäksi, jolloin menojen selvittämisen, seuraamisen ja suunnittelemisen kautta opit säästämään rahaa ja ennakoimaan kuluja. Valmennustani voi käyttää kaikenlaisten taloudellisten tilanteiden kehittämiseen, on painopiste sitten velkojen makussa tai varallisuuden kasvattamisessa.

Taloudellinen hyvinvointi

Taloudellisen hyvinvoinnin vaikutukset ovat osa kokonaisvaltaista elämänlaadun ja mielen hyvinvointiaOlen matkalla mukana tukemassa kohti tilannetta, jossa raha ei enää aiheuta stressiä, vaan sen avulla toteutetaan itselle merkityksellisiä asioita.

Rahataidot

Rahataidoilla on merkittävä vaikutus niin säästämiseen kuin vaurastumiseenkin. Rahataitojen kehittyminen ovat valmennusteni ytimessä. Hyvillä rahataidoilla voit edetä kohti tavoitteitasi!

Sinä keskiössä

Minulle on tärkeintä, että sinä onnistut. Tavoitteet lähtevät sinusta, minä annan avaimia ja työkaluja onnistumiseen! Henkilökohtainen valmennus on aina sinun tarpeillesi räätälöityä.

Asiakaskokemuksia

“Järjestin Leidit Brunssilla -tapahtuman Seinäjoella, jossa Jenna oli puhujavieraanani. Jennan olemus oli niin luontevaa, että saimme nopeasti tapahtuman tunnelman juurikin siihen mihin halusimme: rento, mutta ammattimainen. Hänen kanssaan yhteistyö sujui mutkattomasti jo ennen kuin tapasimme kasvotusten; yhteydenpito oli vaivatonta ja pääsimme helposti yhteisymmärrykseen asioista kuten ohjelman sisältö ja esim. koronatilanne ja sen mahdolliset vaikutukset tapahtuman toteutukseen.

Sovimme jo alustavasti, että teemme jatkossakin yhteistyötä – Jenna Mattilaa voin siis käsi sydämellä suositella jokaiselle sekä kuluttajalle että yrittäjälle!”

– Leidit Brunssilla perustaja, Rebekka Bwanga-Koba

Yksityisvalmennuksessa sain Jennalta hyviä ajatuksia siitä kuinka valmistautua eläkeikään ottaen huomioon sekä talouden että terveyden.

Olin itse miettinyt asioita jo etukäteen, mutta Jennan kanssa keskustellessa sain niihin uusia näkökulmia. Keskustelun jälkeen ryhdyin heti budjetoimaan tulevia vuosia silmällä pitäen.

Iloitsen jo etukäteen niistä suunnitelmista, joita aion toteuttaa. Nainen 59 v

Nainen 59 v

Kammoksuin exceliä heti kättelyssä mutta huoli oli turha. Jenna on saanut aikaan uskomattoman helpon työkalun, millä seurata taloutta ja mihin se raha menee ja tulee

Budjettityökirjan käyttäjä

Heli, yrittäjä

Oli todella nopeaa palvelua, joka ihan yllätti positiivisesti. Lisäksi ystävällistä ja asiallista sekä asiantuntevaa palvelua. Sain oman suunnitelmansa samana päivänä ja nyt odotan innolla, että pääsen sitä toteuttamaan. Jotenkin aukesi kyllä nyt ihan uusi maailma. Kiitos!

Velkavyörytyssuunnitelman ottaja

”Aloittaessani rahabalanssin yksilövalmennuksessa, oli talouteni ajautunut kohtalaisiin vaikeuksiin heikkojen rahankäyttötaitojeni vuoksi. Maksuhäiriömerkintöjä ei vielä onneksi ollut, mutta jossain vaiheessa ilman rahabalanssin apua niitä olisi varmasti ollut tiedossa. Minulla on säännölliset palkkatulot, mutta olin ajautunut elämään yli varojeni. Olin opettanut itseni nojaamaan luottokorttiin taloudenhallinnassa, ja yksi kulutusluottokin auto- ja asuntolainan lisäksi jo löytyi. Tunsin häpeää ja pettymystä itseeni aina kun mietin taloudellista tilannettani. Lisäksi koin taloudellisen tilanteeni osittain seisovan unelmieni esteenä. Päätin jo heti alussa tunnustaa kaikki raha-asiat kaikenlaisia epäonnistumisia ja huonoja valintoja myöten rahabalanssin valmentajalle, Jennalle. Hän ei tuomitse, vaan ohjaa määrätietoisella ja vahvalla otteella muuttamaan suuntaa ja tottumuksia. Jo tämän ensimmäisen kuukauden aikana olen saanut aikaan konkreettisia muutoksia; kaikki luotot ja lainat (pois lukien asuntolaina) on nyt yhdistetty, eikä uutta velkaa enää päästetä kertymään. Elämänhallintaan liittyviä itselleni tärkeimpiä asioita on kirjoitettu paperille, ja tavoitteet on asetettu. Olen myös ymmärtänyt, että taloudenhallinta on iso osa elämänhallintaa. Epäonnistumisia on jo tullut, ja tulee varmasti jatkossakin. Tunneskaala on valtava, mutta sekin kuuluu muutosprosessiin. Rahabalanssin yksilövalmennus ei anna valmiita vastauksia varmaan muutokseen ja tee työtä valmennettavan puolesta, vaan työ on jokaisen tehtävä itse. Kyse ei ole määränpäästä, vaan matkasta. Jenna tekee valmennusta täydellä sydämellä, ja antaa itsestänsä 110%. Odotan innolla matkan jatkumista, ja harkitsen jo tässä vaiheessa valmennuksen jatkamista tämän 3kk jälkeenkin.”

 

-Tiina

Olen nelikymppinen suurperheen kotiäiti ja havahduin siihen, että rahaa ei oikein koskaan ole. Tulopäivänä oli laskuja mm tupperia ja noshia. Kotimyynnissä meni rahaa huomaamatta paljon. Lisäksi oli jumppia ja e-kirjoja jotka meni suoraveloituksena, eikä niitä koskaan tullut käytettyä.

Olin opetellut itse budjetointi jonkin aikaa ja muuttanut tottumuksia silti edelleen tilasin laskulla kotimyynnissä sekä ostelin tarjouksista ja nettikaupoista kaikkea halvalla. En tajunnut, että näihin meni edelleen valtavasti rahaa.

Päätin muuttaa suuntaa. Olin seurannut Jennaa sosiaalisessa mediassa ja päätin tarttua Jennan sijoittamista käsitelevään valmennukseen. Kävin valmennuksen nopeasti, koska se innosti ja janosin tietoa. Ymmärsin, että minun on tärkeä rakentaa oma talous kuntoon tulevaisuutenikin takia. Lisäksi haluan opettaa terveen kuluttamisen mallin lapsilleni.

Valmennuksen aikana opin tunnistamaan omia kulutustottumuksiani, mutta koin, että haluan investoida itseeni ja ostaa vielä henkilökohtaista valmennusta. Valmennuksessa juttelimme tavoitteista ja unelmista ja tajusin haluavani turvata oman talouden ja tehdä työtä sen eteen. Sain ajatuksen säästää ja sijoittaa vuoden aikana 10 000 €. Jenna otti tavoitteeni vastaan rohkaisevasti ja kun tutustuimme talouteeni, niin Jenna sanoi sen olevan mahdollista.

Tein muutoksia taloudessani ja sain jopa 1000 € kuukaudessa säästöön. Samalla tajusin, miten valtavasti olen käyttänyt rahaa tarpeettomaan. Olen myös myynyt tavaraa ja saanut lisätuloa.

Minusta kaikkien, etenkin kaltaisteni suurperheen äitien, pitäisi turvata oma taloutensa ja eläkkeensä. Olen yli 40 -vuotias ja ajattelin, että aikaa ei enää paljon olisi, mutta Jennan avulla sain suunnitelmat ja oikeat työkalut, jolla näen että kaikki on mahdollista saavuttaa.

Investointi valmennukseen on maksanut itsensä jo nyt moninkertaisesti takaisin säästettynä summana!

Nainen 44 v

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!