Valmennukset

RAHABALANSSI®

Taloudellinen Hyvinvointi on jokaisen oikeus

 

Yritys, yhteisö tai julkishallinnon toimija, jos haluat takuulla asiantuntevaa, rentoa, ymmärrettävää ja laadukasta koulutusta, luentoja, webinaareja tai puhujaa talouden hallinnasta, taloudesta eri elämänvaihessa, sijoittamisesta tai kulutussuhteesta/-tavoista

Ota yhteyttä jenna @ rahabalanssi.fi

Taloudellinen hyvinvointi lähtee kehittymään omasta päätöksestä. Koska olet täällä, olet jo ottamassa askelta kohti parempaa taloudellista tilaa ja siten parempaa elämänlaatua. Ota rohkeasti minuun yhteyttä (jenna @ rahabalanssi.fi)!

HUOM! Rahabalanssi ei tarjoa sijoitusneuvontaa, sijoitusvinkkejä tai muita luvanvaraisia sijoituspalveluita!

Ladattavat työkirjat

Velka haltuun työkalu uudella hinnoittelumallilla!

 

Velka haltuun- työkalu on kattava oman talouden hallintaan saamisen työkalu. Koska haluan mahdollistaa velkatilanteen haltuun oton riippumatta taloudellisesta tilanteesta, tällä tuotteella on KOLME eri hintaa. Hinnasta riippumatta tuote on täsmälleen sama.

MIKSI?

 

1. Hinta = tarvehinta. Tarvitset apua velkatilanteen selvittämiseen, mutta taloudellisesti tilanteesi on tiukka. Voit maksaa koko tuotteesta tarvehinnan 19,90 €.

 

2. Hinta = normaali hinta. Haluat omaan velkatilanteeseesi apua ja selvyyttä, mutta sinulla on maksuvaraa taloudessasi jonkin verran. 34,90 €

 

3. Hinta = kannatushinta. Haluat omaan velkatilanteeseesi selvyyttä ja tehostaa maksua sekä velkojen hallinnoimista valmiin työkalun avulla. Velkatilanteestasi huolimatta koet maksuvaran taloudessasi kohtalaiseksi tai hyväksi. Haluat tukihinnan maksamalla mahdollistaa tuotteen matalamman hinnan tarvitsijoille. 52,90 €

 

Kaipaatko fyysistä budjetoinnin apuvälinettä?

Aikataito Oy tarjoaa Rahabalanssi Oy kanssa yhteistyössä sinulle rakennetun valmentavan Rahataitaja- taitopaketin taloutesi suunnitteluun, seurantaan sekä budjetointiin.

Usein kysytyt kysymykset

Millaista palvelua yrittäjille on tarjolla?

Yrittäjille tarjoan valmennusta, koulutusta ja konsultaatiota. Tarjoan konsultaatiota ja organisoinnin apua muun muassa, kun työmäärä tuntuu suurelta, asiat eivät etene ja laskutettavaa työtä ei ole riittävästi. Autan yrittäjää selkiyttämään resurssejaan ja luomaan uutta. Vahvuuteni on hyvinvointi huomioiden oikeiden asioiden tekeminen. Yrittäjän ei tarvitse työskennellä 247. Olen lempeä eteenpäin viejä, jolle mikään ongelma ei ole mahdoton ratkaista. Oli haaste sitten omassa toiminnassa, taloudessa, organisoinnissa tai omissa rajoittavissa uskomuksissa ja tunteissa.

Milloin yksilövalmennukseen pääsee?

Yksilö- ja pienryhmävalmennuksissa tärkeää on laatu ja vastuullisuus.

Valmennuksesta kiinnostunut voi lähettää sähköpostia, jossa kartoitan tilannetta ja arvioin, mikä valmennus on paras. Annan myös ohjausta eteenpäin, mikäli valmennukseni ei ole tarpeisiin sopivaa. 

Mitä teen, kun minusta tuntuu, ettei ole varaa maksullisiin valmennuksiin nyt?

Kartoita omat kulusi ja tulosi. Kirjaa kaikki ylös ja selvitä, onko jotain mistä voisit nipistää. Mikäli taloudessa ei ole pelivaraa, mutta tarvitset apua ja tukea, suosittelen tutustumaan maksuttomiin materiaaleihin Rahabalanssi Youtube -kanavalla sekä @rahabalanssi_jennamattila Instagramissa. Monet ovat saaneet näistä jo apua.

Tarvitsisin apua, mutten tiedä mitä tehdä?

Lähetä minulle viestiä. Mietitään yhdessä mikä olisi sinulle sopivin tuki ja apu kohti taloudellista hyvinvointia tämän hetken elämäntilanne ja taloustilanne huomioiden. Ota ensimmäinen askel, vaikka taakkana olisi rahahuolia tai häpeää ja epäonnistumisen tunnetta. Olen toiminut työterveyshoitajana ja terveydenhoitajana vuodesta 2013 ja lupaan kohdata sinut sinuna!

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Lähetä viesti!

Rahabalanssi Oy

Y-tunnus: 3156739-2

p. +358 50 567 3587

info(at)rahabalanssi.fi

 

 

 

Käytämme tietojasi vain yhteydenottoa varten. Voit lukea tarkemmin yksityisyydensuojasta ja käyttöehdoista.