Valmennukset

RAHABALANSSI®

Taloudellinen Hyvinvointi on toimivan arjen edellytys

 

valmennukset, ryhmät ja kurssit

Olemme luotettava kumppani, katso raportti

HUOM! Rahabalanssi ei tarjoa sijoitusneuvontaa, sijoitusvinkkejä tai muita luvanvaraisia sijoituspalveluita!

Takuulla toimivat työkalut

Hallitse taloutta sujuvasti

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Velka haltuun työkalu uudella hinnoittelumallilla!

 

Velka haltuun- työkalu on kattava oman talouden hallintaan saamisen työkalu. Koska haluan mahdollistaa velkatilanteen haltuun oton riippumatta taloudellisesta tilanteesta, tällä tuotteella on KOLME eri hintaa. Hinnasta riippumatta tuote on täsmälleen sama.

MIKSI?

 

1. Hinta = tarvehinta. Tarvitset apua velkatilanteen selvittämiseen, mutta taloudellisesti tilanteesi on tiukka. Voit maksaa koko tuotteesta tarvehinnan 19,90 €.

 

2. Hinta = normaali hinta. Haluat omaan velkatilanteeseesi apua ja selvyyttä, mutta sinulla on maksuvaraa taloudessasi jonkin verran. 34,90 €

 

3. Hinta = kannatushinta. Haluat omaan velkatilanteeseesi selvyyttä ja tehostaa maksua sekä velkojen hallinnoimista valmiin työkalun avulla. Velkatilanteestasi huolimatta koet maksuvaran taloudessasi kohtalaiseksi tai hyväksi. Haluat tukihinnan maksamalla mahdollistaa tuotteen matalamman hinnan tarvitsijoille. 52,90 €

 

Usein kysytyt kysymykset

Millaista palvelua yrittäjille on tarjolla?

Yrittäjille tarjoan valmennusta, koulutusta ja konsultaatiota.

Tarjoan konsultaatiota ja organisoinnin apua muun muassa kassavirran hallintaan ja ohjaamiseen. Autan yrittäjää selkiyttämään resurssejaan ja luomaan uutta. Vahvuuteni on hyvinvointi huomioiden oikeiden asioiden tekeminen.

Yrittäjän ei tarvitse työskennellä 247. Olen lempeä eteenpäin viejä, jolle mikään ongelma ei ole mahdoton ratkaista. Oli haaste sitten omassa toiminnassa, taloudessa, organisoinnissa tai omissa rajoittavissa uskomuksissa ja tunteissa.

Milloin yksilövalmennukseen pääsee?

Yksilö- ja pienryhmävalmennuksissa tärkeää on laatu ja vastuullisuus.

Valmennuksesta kiinnostunut voi lähettää sähköpostia, jossa kartoitan tilannetta ja arvioin, miten voisin auttaa sinua parhaiten. Annan myös ohjausta eteenpäin, mikäli valmennukseni ei ole tarpeisiin sopivaa. 

Paikkoja on konsultaatioihin vapaana

 

Mitä teen, kun minusta tuntuu, ettei ole varaa maksullisiin valmennuksiin nyt?

Mikäli taloudessa ei ole pelivaraa, mutta tarvitset apua ja tukea ensisijainen osoite on riippumatonta ja maksutonta talouden ohjausta velkaantuneille sekä haastavassa talouden tilassa oleville apua tarjoava Takuusäätiö. Lisäksi oikeusaputoimistot tuottavat maksutonta talous- ja velkaneuvontaa.

Kaikissa tapauksissa aloita kartoittamalla omat kulusi ja tulosi. Kirjaa kaikki ylös ja selvitä, onko jotain mistä voisit nipistää, jotta saat yleisesti perustarpeet maksettua ja esimerkiksi velkakulusi katettua.

Suosittelen myös tutustumaan maksuttomiin materiaaleihin Rahabalanssi Youtube -kanavalla, blogissa sekä @rahabalanssi_jennamattila Instagramissa. Monet ovat saaneet näistä jo apua.

Tarvitsisin apua, mutten tiedä mitä tehdä?

Lähetä minulle viestiä. Mietitään yhdessä mikä olisi sinulle sopivin tuki ja apu kohti taloudellista hyvinvointia tämän hetken elämäntilanne ja taloustilanne huomioiden. Ota ensimmäinen askel, vaikka taakkana olisi rahahuolia tai häpeää ja epäonnistumisen tunnetta. Olen toiminut työterveyshoitajana ja terveydenhoitajana vuodesta 2013 ja lupaan kohdata sinut sinuna! 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Lähetä viesti!

Rahabalanssi Oy

Y-tunnus: 3156739-2

p. +358 50 567 3587

info(at)rahabalanssi.fi

 

 

 

Käytämme tietojasi vain yhteydenottoa varten. Voit lukea tarkemmin yksityisyydensuojasta ja käyttöehdoista.