Kauppa

RAHABALANSSI™

 

BISNESBALANSSI: Rahabalanssi® Kassabudjetti

Katso videolta työkalun esittely ja tausta.

 

Pian kahden vuoden yrittäjyyden ja useiden yrittäjien kanssa toimineena sekä sparranneena olen huomannut, että erityisen haasteelliseksi moni yrittäjä kokee niiden rahavirtojen kulun.

 

Alvien ennakointi, verojen ennakointi ja mahdollisen jäännösverojen hahmottaminen ovat monella täysin kirjanpitäjän ilmoituksen varassa. Tämä ei tue oman rahavirran ennakointia ja auta tekemään esimerkiksi tietoisia päätöksiä investointiajankohdasta.

 

Moni yrittäjä turvautuu vahvasti yrityksen talouden suunnittelussa ja jäsentelyssä kirjanpitäjään. Haasteeksi tulee se, että yrittäjänä teemme päätökset muutoksista, hankinnoista, palkasta, loma-ajankohdista ja niin edelleen. On tärkeää, että olemme itse perillä niistä mahdollisuuksista ja puitteista, joita yrityksen kassavirta tuo.

 

Kokonaisuuden hahmottaminen on kokemukseni mukaan usein erityisesti haastavampaa ja työläämpää, jos yrityksen liikevaihto ei tule kuukausittain isoilla tuhansien eurojen kertalaskutuksilla, vaan tuloja tulee esimerkiksi pieniä osuuksia koko kuun myynnistä jopa päivittäisellä tasolla.

 

Jos kassaan tilittyy 300 euroa päivässä, voi olla usein haastava hahmottaa miten rahaa on kun vuokra erääntyy, oma palkka tulee maksuun tai isompi tarviketilaus pitäisi tehdä. Olen siis muovannut erinomaista palautetta myös taloushallinnon yrittäjiltä saaneen Rahabalanssi® Kassabudjetin erityisesti kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjien tarpeisiin, joilla tuloja tilittyy pitkin kuuta ripotellen, jopa päivittäisissä pienissä erissä.

 

Työkaluun on koottu selkeä käyttöohje ja vinkkivideo, joka löytyy ladatusta työkalusta heti ensimmäiseltä 2022 välilehdeltä taulukkonäkymän ylälaidasta. Työkalussa on myös mukana esimerkkitaulukko, jota on avattu yksityiskohtaisesti videolla, jotta saat selkeän tiedon ja hyödyn työkalun käyttöön ja täyttöön.

 

Vaikka työkalu on tehty Excel-taulukkona, se ei vaadi erityisempää taitoa tai excel-osaamista. Riittää, että osaat täyttää numerot tai tekstit, työkalu laskee kaiken sinulle valmiiksi.

 

Työkalu ei vaadi Excel-ohjelmaa, mutta vaatii toimiakseen taulukkolaskentaohjelman. Työkalu toimii testatusti google shteestilla, Numbers:lla (Apple), Open Officella ja Microsoft Excelillä.

 

Katso videolta työkalun esittely ja sen tarkoitus. Työkalun saat käyttösi tilausvahvistuksesta heti.

Hinta 49 € sis alv 24 %

 

Huom. Työkalusta saat parhaan hyödyn, kun henkilökohtainen talous ja kulut ovat kohtalaisesti tiedossa.

Mikäli talous tai velka aiheuttaa erityisesti kuormitusta ja stressiä, tutustu Oikeusaputoimiston maksuttomiin talous- ja velkaneuvontapalveluihin

49,90

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!