Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Rahabalanssi® Tasapainoon verkkovalmennus

Tervetuloa muuttamaan taloutesi suuntaa!

Kun käytät 39,90 € omaa talouttasi huoltavaan valmennukseen, voit säästää jatkossa saman summan joka kuukausi - jopa enemmän! Valmennus maksaa siis itsensä takaisin viimeistään seuraavan tulokuukauden aikana.

Tämä verkkovalmennus on tehty sinulle, joka haluat irtautua rahan aiheuttamasta huolesta tai koet että rahankäyttö ja säästäminen eivät onnistu. Valmennus auttaa kirkastamaan ajatustasi rahankäytöstä ja ottamaan vastuun omasta taloudesta. Valmennus antaa työkalut kestävän talouden suunnittelemiseen, jolloin toteuttaminen on vain teoistasi kiinni!  Saat tukea muutokseen ja tavoitteiden asettamiseen sekä opit ymmärtämään itseäsi kuluttajana ja rahankäyttäjänä. Kun lisäät tietoisuutta omasta taloudestasi, pystyt tekemään aktiivisesti taloudelle kestävämpiä valintoja.

Valmennus antaa myös muutoksen tueksi työkaluja, sillä oman talouden muuttamiseksi tulee muutos alkaa itsestä. Tavoite on konkreettisen tiedon antamisen lisäksi auttaa innostumaan, onnistumaan sekä motivoitumaan kohti tavoitteita.

Haluan jakaa ymmärrystä omasta taloudesta ja opettaa sinuakin luomaan kestävän kulurakenteen. Valmennuksessa kerron sinulle kaiken, mitä olen oivaltanut ja toteuttanut omassa elämässäni yli 10 vuoden ajan. Olen yhdistänyt valmennukseen yksilötalouden taitojen lisäksi osaamiseni niin voimavarojen, tavoitteiden kuin tunteidenkin vaikutuksesta päätöksen tekoon ja sen myötä oman talouden hallintaan.

Valmennus sisältää työkirjojen lisäksi runsaasti videomateriaalia, jolla käydään läpi sisällön teemoja, tehtäviä sekä valmennustyökalujen käyttöohjeita.

Valmennusmateriaali on jaksotettu viiteen (5) teemaviikkoon. Jokaiseen viikkoon kuuluu teeman mukaisia tehtäviä sekä teeman mukaiset materiaalit. Verkkovalmennukseen kuuluu videomateriaalia sekä kaksi Excel-pohjaista työkirjaa: toinen talouden numeroiden jäsentelyyn ja toinen muutoksen ja tavoitteiden tueksi. Materiaalit saat ladattavana tiedostona sähköpostiin, videoihin saat linkit. Videot on pilkottu sopiviin 5-20 minuutin pätkiin, jotta voit opiskella ja kuunnella itsellesi sopivassa tahdissa. Lisäksi velkavyörytyksestä on havainnollistava ladattava Excel -tiedosto.

  • Aloittaminen: Onnistuneen muutoksen toteuttaminen
  • Viikko 1: Tunne tulosi, usko unelmiisi
  • Viikko 2: Selvitä menosi, tunne itsesi ja tunteesi kulutustottumusten takana
  • Viikko 3: Etsi jokaiselle eurolle paikka ja käytä varasi merkityksellisesti
  • Viikko 4: Ota velasta ja taloudesta koppi

Rahabalanssi® Tasapainoon -verkkovalmennus toteutettiin 2.11-29.11.2020 pilottina Rahabalanssi®-budjettikurssi -nimellä Facebookin välityksellä.

Voit myös ottaa valmentajan etätuen koko valmennuksen ajaksi rinnallesi, ohjaus ja yhteydenpito tapahtuu sähköpostilla. Valmentajan kanssa läpikäydään viikoittaiset tehtävät ja sinulla on mahdollisuus kysyä ohjeita ja neuvoja koko 5 viikon valmennuksen ajan. Materiaalit on katsottavissa itsenäisinä videoina, mutta valmentaja ohjaa ja auttaa sinua niiden tekemisessä. Verkkovalmennus valmentajan henkilökohtaisella ohjauksella 99,00 €.

Huom! Viestit saattavat mennä “tarjoukset”- tai “roskaposti”-kansioon sähköpostissa. Ensimmäisen sisällön saat käyttöösi 24 h kuluessa valmennuksen lunastamisesta

Kaikkien tarvitsisi edes kerran käydä tämä kurssi. Tietäisi omat numeronsa tarkasti, silmiä avaavaa. Olet innokas ja huomaa raha-asioiden olevan lähellä sydäntäsi.
Kurssin sisältö on erittäin monipuolinen ja siinä on huomioitu erilaiset elämäntilanteet sekä niihin sisältyvät mahdolliset tulot ja menot. Aiheet on purettu riittävän pieniin ja selkeisiin osiin, joita on helppo ottaa käyttöön omassa elämässä. Kurssi sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat sparrausta oman talouden suunnittelun aloittamisessa ja suunnitelmien käytännön toteuttamisessa.
Olen pitkään tuntenut avuttomuuden tunnetta, kun pieniä velkoja on joutunut ottamaan puskurin puuttumisen vuoksi. Ja kun sille tielle on lähtenyt, on aina seuraavan ottaminen ollut helpompaa ja niitähän kertyy, koska niiden ottaminen on tehty niin helpoksi 😔.. nyt tunnen, että minulla on työkalut, miten tilanteesta pääsee pois; Sinun neuvojen avulla: ensin puskuri ja sitten velkavyörytys. Vaikka tiedän, että aikaa tähän menee, mutta kun saa tiedon tästä, antaa se vahvan tunteen raha-asioiden hallitsemisesta, mikä puolestaan vähentää stressiä ja näin ollen saa energiaa normiarjen pyörittämiseen ja hymyn useammin huulille.
Kulutukseni on kurssin aikana laskenut noin 400€ (kerron sit vielä tarkan euromäärän, kun kuu loppuu) viime kuuhun verrattuna. Säästöä on tapahtunut vaikka olen ostanut mm. Pyhän reissun jouluksi ja uuden 135€ laskettelutakin! Luot ihan mielettömällä tavalla juuri tätä edellä hehkuttamaani motivaatiota, joka on taloudessa yksi kustannustehokkaimmista työkaluista. Vois vertauskuvallisesti ajatella, että olen ostanut 39,90€ rahasammon joka on jo nyt takonut minulle 400€. Ja lisää on varmasti tulossa. KIITOS!!!!!!


 

39,9099,00

Poista

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!