Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Rahabalanssi® Tasapainoon – oman talouden NRO1 verkkovalmennus

Näillä avaimilla hallitsin talouttani niin, että 4 vuoden perhevapaan aikana sijoitin 30 000 euroa!

Oletko taloudellisesti hyvinvoiva?

Hyvinvointiin kuuluu keskeisesti tasapainoinen talous tai sitä kohti kulkeminen. Raha on väline esimerkiksi vapauttaa aikaa työnteosta tai kulkea itselle tärkeitä asioita kohti. Käytämme jo paljon resursseja työlle ja perheelle on tärkeää käyttää niitä myös itselle!

Jos esimerkiksi täyden työajan tekemisen sijaan haluaisit tehdä 80 % työaikaa, mitä se tarkoittaisi? Palkassa 20 % vähennystä, mutta veroprosentin supistumisen myötä vaikutus ei liene näin suuri. Jos palkkasi on nettona 2000 € nyt, mitä toimenpiteitä voisit tehdä, jotta 1600 € riittäisi?

Jokainen euro käytetään omien valintojemme kautta. Valinta voi olla passiivinen, jota emme edes tiedosta, vaan toimimme totutulla tavalla eri tilanteissa. Millaiset ovat rahataitosi?

Riippumatta siitä missä olet elämässäsi juuri nyt, niin tällä valmennuksella saat taloudellisen hyvinvoinnin ja rahataitojen avaimet, joiden avulla kotiäitinäkin ollessa säästin satasia huomattavia summia. Ja ennen kaikkea joilla asiakkaani ovat kehittäneet talouttaan jo sadoilla tuhansilla euroilla! 

 

Aloita askeleet parempaan talouteen. Opit hallitsemaan rahojasi, saat siis elinikäiset työkalut käyttöösi ja annettavaksi edelleen vain parin kuukauden suoratoistopalvelun, kahden wolttauksen tai parin työpaikkalounaan hinnalla!

Valmennus on kokonaisvaltainen, mutta toimenpiteet ovat helppoja arjen valintoja, joilla rahasuhteesi paranee ja opit säästämään.

 

Valmennusmateriaali on jaksotettu viiteen (5) teemaviikkoon. Jokaiseen viikkoon kuuluu teeman mukaisia tehtäviä ja materiaalia. Verkkovalmennukseen kuuluu videomateriaalia sekä kaksi Excel-pohjaista työkirjaa: toinen talouden numeroiden jäsentelyyn ja toinen muutoksen ja tavoitteiden tueksi. 

Materiaalit saat tilausvahvistusviestistä käyttöösi ja löydät jokaisen teemaviikon sisältösivujen linkit sekä ladattavat työkirjat samasta viestistä. Muista merkitä viesti omaan sähköpostiisi suosikkeihin, jotta siihen on helppo palata. Muista myös kirjata tilaukseen huolellisesti sähköpostiosoitteesi.

 

Videot on pilkottu sopiviin 5-20 minuutin pätkiin, jotta voit opiskella ja kuunnella itsellesi sopivassa tahdissa. Lisäksi velkavyörytyksestä on havainnollistava ladattava Excel -tiedosto. 

Teemat:

  1. Onnistuneen muutoksen tukeminen sekä motivaatiotyökalut
  2. Tunne tulosi ja varallisuutesi, usko unelmiisi
  3. Selvitä menosi, tunne itsesi ja tunteesi kulutustottumusten takana
  4. Etsi jokaiselle eurolle paikka ja käytä varasi merkityksellisesti
  5. Ota velasta ja taloudesta koppi

 

 

Testatusti toimivat työkalut ja välineet oman talouden suunnitteluun ja johtamiseen!

Huom! Viestit saattavat mennä “tarjoukset”- tai “roskaposti”-kansioon sähköpostissa. 

 

Rahabalanssi® Tasapainoon valmennus taas saatavilla!

 Valmennusmateriaali on käytössäsi ainakin 12 kuukauden ajan!

 

Tutustu aiempien kurssilaisten palautteisiin:

29,90

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!