Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Parempi arki 2024 – kalenteri

Paras vuotesi on alkamassa!

 

Parempi arki 2024 on kalenteri, jonka tärkein tehtävä on auttaa sinua saamaan arki hallintaan ja helpommaksi.

 

Kaikki me ruuhkavuosissa elävät tiedämme, kuinka haastavaa on pitää muistissa jokaisen perheenjäsenen menot, harrastukset, hankinnat ja vielä kotikin pitäisi hoitaa siinä sivussa. Metatöitä on enemmän kuin tarpeeksi varsinaisten töiden päälle. Päässä eivät kaikki asiat pysy millään, eikä tieto välttämättä kulje perheenjäsenten välillä.

 

Kaikkiin näihin asioihin toivomme, että kalenteri tuo helpotuksen. Kalenterin paras paikka on kodin keskeisellä paikalla, perheen kaikkien jäsenten nähtävillä ja täytettynä.

 

Halusimme koota sinulle kalenterin, joka muokkaa isoa kuvaa elämästäsi, mutta auttaa myös niissä pienimmissäkin asioissa. Kiinnitämme huomiota saavutuksiin, tavoitteisiin ja hyvinvointiin.

 

– Anastasia ja Virva

 

 

Koko: A5

Wire- sidonta

178 sivua

 

Kalenterista löydät:

  • 12 kuukausinäkymää
  • 52 viikkonäkymää
  • Vuositavoitteet ja kvartaaliseuranta
  • Kulujen seurantaa
  • Yleiset metatyöt
  • Siivouslista
  • Ruokaehdotuksia
  • Hankintaehdotukset ja listat.

 

”Anastasia ja Virva ovat kaksi äitiä, jotka on tuonut yhteen kiinnostus avoimeen rahapuheeseen. Kyseenalaistamme vanhat normit, että äitien pitäisi hoitaa kaikki. Meidän mielestämme perheen kanssa kannattaa yhdessä suunnitella viikot eteenpäin, jotta jokaisen arki on sujuvampaa. Haluamme vapauttaa aikaa ja aivokapasiteettia muuhun, kuin metatöiden pähkäilyyn ja pyörittämiseen.

 

Istuimme kesällä yhdessä porvoolaisessa kahvilassa ja mietimme, kuinka paljon enemmän voisimme ja ehtisimme tehdä, jos kaikki metatyöt olisivat valmiiksi ylhäällä ja vielä niin, ettei ihan jokaista tarvitsisi joka vuosi muistaa uudestaan itse. Olimme tavanneet muutama kuukausi aiemmin ja huomasimme ajattelevamme monista asioista samoin. Aiemmin olimme puhuneet paljon säästämisestä, sijoittamisesta ja omista tulevaisuuden haaveista.

 

Molemmat olivat tahoillaan pohtineet myös, miten perheen arjesta saisi pala kerrallaan hieman sujuvampaa. Anastasia oli mm. toteuttanut oman perheensä kanssa viikkokalenterin jääkaapin oveen, joka vapautti heidän perheessään aikaa muuhun tekemiseen. Virva oli omien lastensa kanssa tehnyt ”pelin” viikon menusta, jotta kaikille oli selvää, mitä syödään eikä sitä tarvinnut miettiä sen enempää. Pala palalta vapautimme siis aikaa muuhun. Nyt halusimme laajentaa tätä vielä ja syntyi Parempi arki -kalenteri.

 

Kun sinä kesäpäivänä Porvoossa sanoitimme näitä ensimmäistä kertaa kunnolla ääneen toisillemme, olimme jo hetken päästä tekemässä kännykkäsovellusta perheellisille. Koska kuitenkin rakastamme molemmat myös old school -kalentereita, tuntui se olevan hyvä tapa aloittaa.”

 

TILAA oma kalenterisi vuodelle 2024 helpottamaan arkea. Saatavilla rajoitettu erä.

 

Toimitetaan postilla.

TUTUSTU:

 

Mukana kuukausittainen kuluseuranta!

17,45

Varasto loppu

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!