Kauppa

RAHABALANSSI™

 

Rahabalanssi® Velka haltuun – työkalu ja tukimateriaali

 

Velka haltuun työkalu sopii sinulle, jolla on useita velkoja ja haluat saada oman velkatilanteesi selville ja hallintaan velka kerrallaan.

 

Työkaluun on huomioitu niin ulosottovelat, perinnässä olevat laskut kuin muutkin velat. Työkaluun mahtuu kaikkiaan 39 velkaa sekä asuntolaina. Velkatilanteen muutoksen näet kaikkiaan kuudelle vuodelle, joten näet miten taloutesi elpyminen ja vahvistuminen etenee!

 

Työkalu sisältää myös on oman talouden hallinnan tueksi vuosibudjetin, jonka avulla rakennat talouttasi kestäväksi. Voit tehdä omista veloistasi tehostetun takaisinmaksusuunnitelman ja ohjelman velkavyörytys menetelmän avulla.

 

Katso työkalun esittelyä videolta.

 

Työkalu on excel-pohjainen työkalu, joka toimii sekä mobiililaitteilla että tietokoneella. Työkalu toimii myös muilla taulukkolaskentaohjelmilla kuten Google Sheets:llä.

 

Työkalun käytön tueksi saat neljä tukivideota, joista saat sekä vinkkejä tilanteeseesi että ohjeet kuinka tietoja voit syöttää ja muokata. Muista tallentaa työkalu omalle laitteellesi muokkausten jälkeen.

 

Avuksesi on myös poimittu keskeisiä linkkejä, joiden kautta saat tarpeidesi mukaan lisää tukea ja apua maksutta. Lisäksi saat käyttöösi suositun Rahabalanssi® Tasapainoon verkkovalmennuksen Ota veloista ja taloudesta koppi- videomateriaalin. Materiaali auttaa sinua ymmärtämään miten korko vaikuttaa velkaan, miksi pienen hätäpuskurin säästäminen on tärkeää ja miten voit vyöryttää velkasi ja päästä velattomaksi nopeammin.

 

Velka haltuun- materiaalissa saat myös tärkeitä tehtäviä oman taloutesi ja velkatilanteesi hahmottamiseen sekä ohjausta, miten edetä, jos näyttää ettei talouden rahat riitä kuluihin.

 

Työkalu on valmis ja ladattavissa, voit lunastaa koko Velka haltuun -paketin ja saat vahvistusviestissä ladattavaksi työkalun sekä ohjeet ja pääsyn koko materiaaliin.

(HUOM! Jos et saa heti maksuvahvistuksen jälkeen sähköpostivahvistusta, jossa ohjeet materiaaliin pääsyyn tai työkalun lataamisessa on haasteita laita sähköpostia jenna (a) rahabalanssi.fi. Tarkista myös roskapostikansio.)

 

HUOM! Työkalu ei anna velkaneuvontaa tai yksilöllisiä toimenpidesuosituksia.

KOLMEN PORTAAN HINTA!

 

Velka haltuun- työkalu on kattava oman talouden hallintaan saamisen työkalu. Koska haluan mahdollistaa velkatilanteen haltuun oton riippumatta taloudellisesta tilanteesta, tällä tuotteella on KOLME eri hintaa.

 

1. Hinta = tarvehinta. Tarvitset apua velkatilanteen selvittämiseen, mutta taloudellisesti tilanteesi on tiukka. Voit maksaa koko tuotteesta tarvehinnan 19,90 €.

 

2. Hinta = normaali hinta. Haluat omaan velkatilanteeseesi apua ja selvyyttä, mutta sinulla on maksuvaraa taloudessasi jonkin verran. 34,90 €

 

3. Hinta = kannatushinta. Haluat omaan velkatilanteeseesi selvyyttä ja tehostaa maksua sekä velkojen hallinnoimista valmiin työkalun avulla. Velkatilanteestasi huolimatta koet maksuvaran taloudessasi kohtalaiseksi tai hyväksi. Haluat tukihinnan maksamalla mahdollistaa tuotteen matalamman hinnan tarvitsijoille. 52,90 €

 

Lue tarinaa työkalun takaa: Velka haltuun -työkalu velkaantuneen hallinnan lisäämisen avuksi

19,9052,90

Arvostelut

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!