Rahabalanssi®

Säästäminen, budjetointi, rahataidot, sijoittaminen 

Millainen kokemus jäi puolen vuoden valmennuksesta kanssani?

mennessä | 25.10.2021 | Ajankohtaista, Blogi, Rahabalanssi-blogi

Maaliskuussa 2021 räätälöin puolen vuoden henkilökohtaisen valmennuksen, jossa matkaa kanssani on kulkenut parisen kymmentä valmennettavaa. Osan kanssa yhteismatkamme on alkanut vasta hiljattain ja osan kanssa matka on ohitse.

 

Valmennuksen päättyminen on itsellekin haikeaa, sillä jokaisen valmennettavan kanssa syntyy väkisinkin erityinen suhde, kun toimitaan tiivisti isojen asioiden ja muutosten äärellä.

 

Hannan ja Johannan valmennukset ovat takanapäin (tai ihan viittä vaille).

 

Millaisia kokemuksia valmennuksesta syntyi?

 

Millaiseksi koet taloudellisen tilanteesi tällä hetkellä? (Numeroasteikot 1-10)
8

Miten hyödylliseksi koet valmennuksen?
10

Suosittelisitko valmennusta?
10

Palautteesi valmentajasta?
Myötätuntoinen, selkeä ja auttaa realistisesti kohti tavoitteita.

Kokonaispalautteesi kokonaisuudessaan valmennuksesta?
Velkaa lyhennettiin 6kk aikana reilusti yli 10 tuhatta euroa. Talous on nyt paremmin hallinnassa, kuukausibudjetit toimii edelleen ja ennakkosäästäminen sekä tuleviin laskuihin että puskuriin on hyvällä mallilla.

Kehitysehdotuksia valmennukseen liittyen?
Minun mielestä toimiva kokonaisuus, tuntuu että aika loppui kesken! Tosi hyvin ohjausta ja neuvoja tarvittaessa.

– Hanna, 32 v.

 

Millaiseksi koet taloudellisen tilanteesi tällä hetkellä?
8

Miten hyödylliseksi koet valmennuksen?
10

Suosittelisitko valmennusta?
10

Palautteesi valmentajasta?
Harmi että ei voi valita 10++ koska valmennus on ollut ihan huippu. Ehdottomasti suosittelen! Jenna omistautuu asiakkailleen kyllä yli 100 % vaikka oma usko oli usein koetuksella ja epäonnistumisen tunteita oli useita, Jenna sai aina asiat selvennettyä ja muistutti että miten pitkällä jo olemme. Ja hassua, mutta valmennus on myös vaikuttanut muuhun elämään positiivisesti. Varmuus taloudesta ja siitä että osaan ja pystyn, vaikka olen luullut, että musta ei näihin asioihin ole.

Kokonaispalautteesi kokonaisuudessaan valmennuksesta?
Monta kertaa olin yrittänyt kääntää talouden suuntaa yksin. Joka kerta epäonnistunut ja usko itseen loppui. Lähtötilanne käytännössä nolla ja parin kuukauden jälkeen oltiin tilanteessa, jossa en olisi alussa uskonut. Säästössä vaikka kuinka hyvin ja varautumista tuleviin menoihin. Suurin oivallus on ollut, että kärsivällisyyttä pitää olla, ja että vaikka välillä epäonnistuu niin se ei ole maailman loppu. Ja pitää uskaltaa, sietää epämukavuusalueella olemista ja uskoa ja luottaa. Ja kysellä oli ainakin olo, että jos meinaa kaatua selälleen niin Jenna ottaa kopin ja auttaa jaloilleen, mutta matka on tehtävä yksin. Omilla valinnoilla.

Kehitysehdotuksia valmennukseen liittyen?
En kyllä koe, että olisi ollut mitään parannettavaa. Tämä ylitti kaikki odotukset.

– Johanna, 37 v.

 

Henkilökohtaisesti haluan kiittää jokaista asiakastani luottamuksesta ja mahdollisuudesta, jonka annatte itsenne lisäksi minulle! Vuoden 2021 aikana minulla on jäljellä kaksi valmennuksen aloituspaikkaa, mutta korkean kysynnän vuoksi vapautan vielä kolmannen paikan. Myös vuodelle 2022 voit jo sopia valmennuksen aloituksesta.

 

Vuodelle 2022 valmennukset tulevat hieman uudistumaan, puolen vuoden valmennus toteutuu jatkossa vuoden kokonaisuutena, jolloin saamme vielä pidemmän seurannan. Epävarmuus omasta toiminnasta saattaa jäädä joksikin aikaa, joten tiiviimmän jakson ja yhteydenpidon jälkeen tapaamme vielä 9 ja 12 kk kuluessa aloituksesta, jotta muutos tulisi jäädäkseen. Lisätietoa tulossa ensivuonna alkavista valmennuksista marraskuun aikana. Valmennukseen alustavasti 2022 vuosivalmennuspaikkoja 20.

 

Puolen vuoden valmennuksesta lisää: Rahabalanssi® Henkilökohtainen rahataito- ja talousvalmennus (6 kuukautta)

0 kommenttia

Jenna Mattila

Mottoni on "ei ne isot tulot vaan tietoiset menot". Olen 32-vuotias vaimo, yrittäjä ja sijoittaja sekä hifisti pihi äiti.

Uutta blogissa

Näin teet taloustavoitteet vuodelle 2023

Näin teet taloustavoitteet vuodelle 2023

Kyselin Instagramissani seuraajieni tavoitteita vuodelle 2023. Tavoitteissa yleisiä olivat velkojen tehokas ja johdonmukainen poismaksu, tämän vuoden säästösumman korottaminen sekä tiettyjä euromääräisiä, sijoittamisen, säästämisen tai velanmaksun potteja.   Moni...

lue lisää
Millainen oli oma talousvuoteni 2022?

Millainen oli oma talousvuoteni 2022?

Yritykseni tavoite ja status vuodelle 2022   Yksi mielenkiintoisimpia asioita on aina pysähtyä tarkastelemaan kuluneen vuoden onnistumisia ja kehitystä. Erityisen kiinnostavaa on palata aikaisempiin kirjoituksiin omista tavoitteista, niin henkilökohtaisen...

lue lisää
Tuoko joululahjat lisää joulustressiä?

Tuoko joululahjat lisää joulustressiä?

Eräs asiakas kysyi vast ikään minulta ajatuksiani joululahjoista. Tämä ei ollut ensimmäinen kysymys joulun muistamisteemaan, vaan olen aiemminkin asiakkaideni kanssa pohtinut joulun talouden suunnittelua ja budjetointia myös tästä muistamisen ja lahjojen hankinnan...

lue lisää

Arkisto

Onko sinulla kysyttävää, lähetä viestiä!

13 + 5 =

Paranna taloudellista hyvinvointiasi

Ota taloutesi haltuun!